2777
2789

موعد پریودیم۳۰بود دوم تا هفتم قاعدگیم قرص لتروزول خوردم و بعداز پاکی هم که روز هشتم میشد شب ها بعدازشام یه دونه قرص متفورمین میخوردم الان که ۴هست پریود نشدم ماه قبل هم دوفاستون خوردم دوروز زودتر پریود شدم دوسه روزه سرگیجه میگیرم و چشام سیاهی میره نمیدونم از عوارض متفورمینه یا علائم بارداریه..چندروز پیش هم دودفعه ای شدید زیر شکمم درد میومد سینه هامم دردمیکنه چون علائم قاعدگیمم هست نمیدونم باردارم یا قبل قاعدگیمه...میترسم باز بی بی منفی شه الان یک سال و نه ماهه که منتظرم قبلا سه دوره کلومین خوردم و امپول هم زدم جواب نگرفتم لتروزول اولین دورمه...لتروزول و متفورمین تاخیری میاره؟میشه راهنماییم کنین ممنون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزدلم اره بارداربودم

سلام عزی م منم این ماه لتروزول خوردم میشه بگی بعدچندروزتاخیربیبی زدی؟علایم هم داشتی؟من دوروزه تاخیردارم قبلاهم استفاده کردم نشدچون لوله هام بسته بودبازشدبعدعکس رنگی اولین بارمه میخورم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
کسی نیست؟؟

سلام امپولم زدی شما

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
سلام عزی م منم این ماه لتروزول خوردم میشه بگی بعدچندروزتاخیربیبی زدی؟علایم هم داشتی؟من دوروزه تاخیرد ...

سلام گلم بعد پنج روز تاخیر ازمایش بتام مثبت شد انشاالله که توهم بارداری