منم اینجور بوذم دکتر گفت دررفتگی استخوان دنبالچه داری یه راه حل بهت میدم تا یمدت انجام بده.تیوپ فزغون بگیر باد کن درهرحالت بذار زیر پات .یا از کالا پزشکی زیپایی بادی بگیر .حتما باید بادی باشه .
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
البته دکتر یه دارو هم بهم دادکه تورم استخوان رو کم میکرد .ولی گفت تیوپ حتما زیر پام بذارم
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.