2777
2789
عنوان

این کرونای لعنتی دیگه چیگه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 97 پست
وحشتناک اینجاس از آدم به آدم هم سرایت میکنه😭

چطوری ؟از کنارش رد بشی بهت سرایت میکنه؟

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر این چینیاس که به هیچ حیوونی رحم نمیکنن چیزی مونده مگه اینا نخورن بیرحما زنده زنده میکنن تو قاب ...

واقعا عجیبن 

من دیروز چندتا انجیر خشک خوردم 

بعد وسطش یهویی به سرم زد یکی از انجیرها رو بشکافم ببینم وسطش چیزی نیست که شکافتم و دیدم ای دل غافل وسطش کرم هست 

حالم تا شب بد بود 

به وضوح احساس میکردم معدم و شکمم درد میکنه 

حالا اینا چجوری این‎همه جک و جونور میخوررن خدا میدئنه

یکی نیست بهشون بگه آخه آدم‎ناحسابی!آدم مگه هرچی دم دستش اومد میخوره؟؟؟/  

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
واقعا عجیبن  من دیروز چندتا انجیر خشک خوردم  بعد وسطش یهویی به سرم زد یکی از انجیرها رو ...

مرده شور ببرتشون بزار بخورن تامیمیرن آخه ما چرا این همه خودمون درد داریم اینو دیگه کجای دلمون بزاریم😩

دختر من تمام علائم رو داره دیشب همش تب داشت خدایا من چکار کنم دکتر بردم خشک کننده داده همش سرفه عطسه ...

عزیزم سرما خورده نگران نباش دوتا دخترام هم الان دارن دارو میخورن

کرونا به دسته خیلی بزرگی از ویروسها گفته میشه که از ویروس ساده سرماخوردگی تا ویروسهای خطرناکی مثل ویروس سارس رو در برمگیرن. سری جدید این ویروس مدتیه در دو شهر چین شایع شده و تا حالا حدود ۵۰۰ نفر رو مبتلا کرده. ۱۷ نفر مردن که همگی بالای ۵۰ سال سن داشتند با سابقه بیماریهای شدید عفونی و تنفسی. چین دو شهر بزرگش رو که بیشترین شیوع در اونا بوده کاملا قرنطینه کرده از ۳ روز پیش. مواردی در چند کشور دیده شده که همگی مسافران شهرهای درگیر در چین بودن. علایم هم مثل سرماخوردگی شدید و ذات الریه هست.