2777
2789
عنوان

جوک

158 بازدید | 17 پست

قشنگ تر ین جوکهایی که بلدین بگین...😅🤣

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاجره از امریکا واسه مامانش که ایرانه یه طوطی سخنگو پنج زبانه میفرسته واسه روز مادر🦜

بعد یه هفته زنگ میزنه به مادرش میگه مامان هدیه روزت خوب بود؟

سوپرایزه خوبی بود؟؟😍

مامان میگه پسرم این چی بود واسم فرستاده بودی باورکن 4 ساعت تو زودپز بود

تازه نیم پخت خوردیمش😐😒😂

رفتم پیش روانپزشک مشکلاتمو گفتم انقدر برام غصه خورد😳 و به زمین و زمان بدوبیراه گفت😕گفتم دکتر شما خودتو ناراحت نکن خدا کریمه.😂😂

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

معلم به اصغر : آرزوت چیه ؟اصغر : دوس دارم درس بخونم پولدارشم ازدواج کنم زنمو بفهمم .براش همه چی بخرم دنیامو ب پاش بریزمنزارم دس ب سیاهو سفید بزنه !معلم : یحیی آرزوی تو چیه ؟یحیی: زن اصغر بشم 😂😂😂😂😂

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

یارو 4 ساعت زل زده بود به عقدنامه ازدواجش،زنش ازش میپرسه: تو عقدنامه دنبال چی میگردی؟ میگه:دنبال تاریخ انقضاش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یارو 4 ساعت زل زده بود به عقدنامه ازدواجش،زنش ازش میپرسه: تو عقدنامه دنبال چی میگردی؟ میگه:دنبال تار ...

خیلی باحالی 🤣🤣

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

‏با یه استاد دانشگاه چت میکردم گفتم ببخشید اسمتون چیهیهو گفت او یسمنم تو تعجب گفتم او یسسسسسس کامان بیبییهو گفت آقای نسبتا بیشعور oveisنفهم oveisبیشعور Oveissssss

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
یادش به خیر مدیر گفت : مدرسه خانه دومه چرا آشغال میریزی  منم گفتم خونه ای که توش زن نیس باید ...

😅😅😅😅👍👍👍👍

‏ما بچه بودیم هرچی گیرشون میومد میبستن به ما جای پوشک یه مدت منو با دم کنی پوشک میکردن، تا چند ماه ...

زمان 

دهه شصتی ها واقعا سختی بود،😓😓