2777
2789

من ميخوام عمل سينه وشكم انجام بدم ولي هرچي ميگردم دكتر عالي براي اين عمل پيدانمبكنم

دلم راضي نميشه برم پيش مرد

به نظرتون گناه داره اخه بايد لخت بشي ودكتر اول باماژيك خط كشي ميكنه وبعد عمل

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل هم زمان انجام نده. زن داداشم شکم و بازو و پشت رو با هم انجام داد, الان بعد یکسال از درد فراریه

دردش زیاده؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
ببین حوزه و این ها رو بیخیال, چه جوری میخوای دردش رو تحمل کنی؟؟؟؟ 

دردش قابل تحمله فقط چند روز اول سخته

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
حداقل هم زمان انجام نده. زن داداشم شکم و بازو و پشت رو با هم انجام داد, الان بعد یکسال از درد فراریه

اتفاقا ميخوام جدا جدا انجام بدم

زنگ بزن دفتر سوال کن اینطوری دقیق تر جواب میگیری

يه بار از يك خانم كه به سوالات جواب ميداد پرسيدم گفت تاجايي كه دكتر زن باشه مرد جايز نيست

عروس ما دو ماه درگیییییر بود. حداقل همه رو با هم عمل نکن. سینه رو بعدا عمل کن. دیگه از ما گفتن بود

باهم كه خيلي سخته 

دكتر عروستون كي بود

يه بار از يك خانم كه به سوالات جواب ميداد پرسيدم گفت تاجايي كه دكتر زن باشه مرد جايز نيست

ببین من خودم حوزه درس خوندم ولی نمیتونم دقیق بهت بگم چون این کلی شرایط داره ولی فقط میدونم اگر واجب باشه دکتر زن نباشه یا اگرم هست کار دکتر مرد بهتر باشه اشکالی نداره فکر نمی‌کنم برای شما جایز باشه آخه عملت واجب نیست و به سلامتیت ربطی نداره بازم زنگ بزن بپرس 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲