2777
2789
عنوان

لج کردن استاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 35 پست

صفر هم نمره هست دیگه 🙁

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم ی استاد داشتیم ب همه زیر ده داد

خدا خرش کنه😂😂😂😂شب ماه رمضونم بود تا ی ربع قبل سحری تو تل گروه زدیم باهاش چت میکردیم تا مخشو زدیم

بعد دو روز دیگه بیاین پروژه بدم 

نمره های جدیدو عوض کرد

مگه دیوونه ای که گریه میکنی خودتو میزنی؟؟؟؟

عین انسان عاقل و متمدن رفتار کن

دو سال دیگه که دانشگاهت تموم شد افسوس میخودی که چقدر خنگ بودم اون زمان واسه همچین چیزایی گریه میکردم  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
اگه دوبار اعتراض بزنی رد شه بازم اعتراض داشته باشی جلوی خودت برگتو میارن یه استاد دیگه تصحیح میکنه ...

بابا آخه امتحان عملیش نمره کامل گرفتم خوند نمرمو ولی این دیگه نوبره بخدا

من یک ترنسم 
الکی که لج نمیکنه یه کاری کردی خوشش نیومده!یا اینکه فکر کرده سر جلسه تقلب کردی

وا آخه یعنی چی خب مدرک بیاره تقلب کردم مگه میشه بدون دلیل اینو بگه من ردیف اول میشینم 

من یک ترنسم 

عزیزم نگران نباش. من یه بار دیدم نمره م تو سایت زده ۴ کم مونده بود دق کنم فردا صبح رفتم دیدم همکلاسیام یکی یکی دارن میان از هرکدوم پرسیدم چند شدی گفت ۴ رفتیم آموزش پرسیدیم گفت چون استاد نمرتونو وارد نکرده سیستم خود بخود ۴ زده