2777
2789
عنوان

سینره

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 45 پست
اگر مارک خوبی را پیدا کردید تگ کنید منو

هيدرودرم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
چه کامان دوس داری 😂من درمالیفت دارم خیلی بیخوده انگار هییییچی نزدی 😑

کرم دور چشم کیا استفاده میکنن؟

دور چشمم یکم تیره شده استفاده کنم خوبه؟

تـۅ بـاعثــ💫دل گرمي و ادامـہ  زنـدگي مـنــے✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ارایشمو من با شامپو یا صابون میشورم بعدم از ژل سینره استفاده میکنم

عزیز دلم خیلی اشتباه میکنی

شامپو؟ صابون؟ اگ قرار بود صابون بزنیم ب پوستمون ک چرا ژل میخریدیم؟ میدونی شامپو بچه حتی سولفات داره و باعث تیرگی پوست میشه بعد مدتها

راه درستو برات نوشتم. تو کامنت قبلیم. موفق باشی

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
۱۸

زوده واسه دور چشم من 24 سالمه شاید از سال بعد شروع کنم واسه کرم دور چشم، فقط نزار دور چشمت خشک باشه مرطوب کننده ای بزن ک واسه اطراف چشم منع مصرف نداشته باشه یه دکتر پوست گف از همون مرطوب کننده میتونید ب دور چشمتون بزنید 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
زوده واسه دور چشم من 24 سالمه شاید از سال بعد شروع کنم واسه کرم دور چشم، فقط نزار دور چشمت خشک باشه ...

عه چه خوب

خودمم همیشه همینکارو میکردم نمیدوسم خوبه😁

تـۅ بـاعثــ💫دل گرمي و ادامـہ  زنـدگي مـنــے✨
انشاالله وای سینره ازشش بدم میاد من میگم هی صورتم جوش میزنه😂نمیدونستم بخاطر چیه چند روز ازش استفاد ...

عزیزم منم پوستم خشکه. از همین فیس واش سینره مخصوص پوست خشک استفاده کردم خیلیم عالیه...شما بعدش مرطوب کننده میزنی؟ من قبل خرید از مشاورشون توی اینستاگرام پرسیدم؛ بهم گفت حتما باید مرطوب کننده بزنم بعد فیس واش... منم میزنم خیلی خوب بوده برام. میخوای شمام امتحان کن ببین بهتر میشی؟