2777
2789
عنوان

افسردگی

133 بازدید | 19 پست

سلام خانم های گل گلاب.من چند وقتِ حالم بدِ خداروشکر مشکل خاصی ندارم /مالی وخانوادگی/.اما خواب ندارم پرخاشگر شدم وعصبی.کم کاری تیروئیدم رو کنترل کردم.پیش روانشناس رفتم اما ارجاع دادن به روانپزشک ودارو تجویز شد دوکسپین ۲۵ و پرو پرانول ۲۰ میخورم اما حالم هنوز خوب نشده.تشخیص استرس واضطراب سردردهای تنشی وافسردگی مزمن داده شده.احساس میکنم داروها روی من اثر چندانی نداشته طبیعیِ یا نه بعداز یک ماه.؟ آیا کسی تجربه داره بگه ادامه بدم یا بیخودیه؟؟

اگر میخواهید مشکل سخت تان حل شود و بهتون پیشنهاد میکنم که به کودکان فقیر سالمندان مستحق کمک کنید البته کمک مالی نه پول ندید فقط کالایی باشه مثلاً کفش لباس پوشاک و زمستان فصل سرما ژاکت کاپشن و به حیوانات خیابانی غذا بدید مثلاً آشغال مرغ از مرغ فروشی ها بخرید. این کار هارا بکنید زندگی تان معجزه میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ماه کمه باید بیشتر بگزره بعد ممکنه دکترت چند بار قرصاتو عوض کنه که طبیعیه .منم خوابم مشکل داره ....

یه چیزایی مثل دم کرده بهار نارنج و سنبل طیب و اسطوخودوس خیلی کمک میکنه ولی چون ممکنه با بنزودیازپین ها تداخل داشته باشه بهتره با مشورت دکترت مصرف کنی

همین که روانشناس ارجاع به روانپزشک دادن یعنی صلاح رو تو خوردن قرص دیده.. ولی در کنارش روان درمانیم بکن عزیز.. و اینکه داروها کم کم باید یک ماهی مصرف بشه تا اثراتشو ببینی.. عجله نکن و صبور باش.. ان شاءالله نتیجه میده

"BE WITH GOD...BE KING"

بعضی داروها رو بعضیا جواب نمیدن. دوباره برو پیش روانپزشکت باهاش درمیون بذار تا برات عوضشون کنه یا دوزشونو بیشتر کنه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

اگر میخواهید مشکل سخت تان حل شود و بهتون پیشنهاد میکنم که به کودکان فقیر سالمندان مستحق کمک کنید الب ...

من تو کارگاهم هشت تا گربه ودوتا سگ دارم به سگهای اطراف کارگاهم هم‌ اسکلت میدم.اگه درحد توانم باشه کمک زیاد انجام میدم تجمل گرا هم نیستم عزیزم. باهمه هم تقریبا روابطم خوبه.دو ماهی هست بیخودی درگیر شدم .

زیر نظر روان پزشک به درمانت ادامه بده

اما خودت

باشگاه برو

بزن و برقص

اهنگ شاد گوش بده

فیلم‌های طنز ببین

از اهنگ غمگین، سریال غمگین،داستان غمگین و افراد منفی دور بشو

هر روز دوش بگیر

ی لباس بیشتر از ۲ روز تنت نباشه

برو بیرون،بازار

بگرد قدم بزن

ی سفر برو دریا

جشن های شاد مث جشن های میلاد معصومین که رنگ شهرها عوض میشه و خیابون ها شاد

شما هم شرکت کن

خداروشکر مشکل مالی نداری

هدیه دادن حال آدمو خوب میکنه

برای عزیزانت هدیه بخر

اگه وقت آزاد داری

به خانه ی سالمندان

به پرورشگاه ها 

اینجور مکان ها سر بزن و دیداری داشته باش و هدیه های مناسب هم تهیه کن در حد توانت 

حتما در مورد دوستانت ی تجدید نظر کن

سعی کن دوست جدید پیدا کنی

ی تغییر اساسی تو زندگیت بده

هیچ کس به اندازه خودت نمیتونه کمکت کنه

اگه مادر عزیزتان در قید حیات هستن به مادرت نزدیک نزدیک بشو،

بهش محبت کن و سیراب بشو از دریای محبتش و گرم بشو تو آغوشت پر از مهرش  

رفاقت با مادر 

درد دل با مادر

دوستی و گردش با مادر

عجیب حال دل ادمو‌ خوب میکنه  

حتما امتحان کن

یک ماه کمه باید بیشتر بگزره بعد ممکنه دکترت چند بار قرصاتو عوض کنه که طبیعیه .منم خوابم مشکل داره .. ...

پس طبیعی هست که اثرش کم باشه دوروز دیگه نوبت دارم همش استرس دارم‌نکنه مریضی حادی باشه که درمان نمیشه علائمم بهبود پیدا نکرده که هیچ بدترم شده مخصوصا بی خوابی.دکتر گفت یکماه صبر کن اما میترسم خیلی

اگه به تازگی زایمان داشتی افسردگی بعد زایمان درهر حال گرمی زیاد بخور ممکن سودا وبلغم بدنت زیاد شده باشه گردو کنجد دم نوش دارچین اگه فشار خون نداری هل هم خوبه هروز بخوردم نوش اسطوقدوس ارامش بخش البته بعد از یک هفته اثر دارد هر روز و شب هفت بار یا بیشتر ایت الکرسی و سوره فلق بخون نزار غسل گردنت باقی بمونه سوره جن سوره حجرات و سوره بقره بریز تو گوشی یا فلش به ترتیل با صدای بلند بزار تو خونت پخش بشه هم شب هم روز اگه بعد یکی دوماه احساس کردی بهتر شدی ادامه بده تجربه کردم جواب داد انشاالله خوب بشی

یه دهه شصتی درونگرا