2777
2789
عنوان

کادوی که شوهرم گرفت واسه تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 38 پست

من خالم وضع شوهرش خیلی خوب بود میگفت همیشه برام طلا میگرفت مناسبتارو یه بار دستش خالی بوده طلا نگرفته بوده یه ساعت خوشگل و ظریف براش گرفته بوده خالم میگه همه طلاهامو هی فروختم عوض کردم ولی ساعت رو دلم نمیاد حتی رو زمین بزارم میگه کلی عشق پشتشه الان شوهرش یه ساله که فوت کرده این جریانم مال ۲۰ سال پیشه تعریف میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی دستش درد نکنه.تو ذوقش نزن.همین که نیتش خوشحال کردنته ایشالله خدا بهش برسونه برات طلام بگیره.

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

گیرندین به طلاتوروخدا😕مهم اینه به یادت بوده وبرات وقت گذاشته باذوق هدیه گرفته این خودش یه دنیاارزش  داره

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

وا چه حساس ....من چند روز پیش برام یه کرانچی بزرگ گرفت انقد ذوق کردم وکلیم بوسش کردم ...انقد قانعم😎🤣🤣🤣🤣مهم اینه به یادت بوده ،

در اگر بر توببندد مرو صبر کن آنجا...

دلم برای شوهرت خیلی گرفت گناه داره بعضیا همونم نمیگیرن فقط مهم اینه به عشقه تو وقت گذاشته و خرید کرده توروخدا شرمندش نکن عزیزم غرور مردتو نشکن منم شوهرم اولا دستش خالی بود عروسکو روسری و رژ لبو.... این چیزارو میخرید ولی هیچوقت به روش نیاوردم که طلا و چیزای گرون میخوام خداروشکر الان کلی طلا دارم.همه اولش دستشون خالیه صبر داشته باش 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
دلم برای شوهرت خیلی گرفت گناه داره بعضیا همونم نمیگیرن فقط مهم اینه به عشقه تو وقت گذاشته و خرید کرد ...

نه عزیزم روزا سر کاره شبا هم واسه قسطامون میره سر کار نیم ساعتم وقت خواب نداره نزدم تو ذوقش خوشحال نشون دادم اخه خیلی با ذوق خریده بود