2777
2789
عنوان

اخرین بار که از ته دل خندیدی کی بود و بابت چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 40 پست

همین چن ساعت پییش....

شوهرم ی ماشین پرشیا صفر خریده.. بعد من گواهی نامه دارم اما رانندگی نمیذاره بکنم چون ی بار تجریه بدی داره( زدم ماشین قبلیمون ک ۱۱۱ بود و داغووون کردم🙈)

بعد امشب  ب مناسبت خرید ماشین نو رفتیم بیرون برگشتنی ازش خواستم بشینم پشت رول.. بهش گفتم اخه تا حالا پرشیا تست نکردم😂😂😂

هیچی دیگه درو باز کرد از ماشین انداختم بیرون... ریسه میرفتیم از خنده

شاید بی نمک باشه ولی هم یخ زده بودم تو بلوار هم میخندیم .. ی دور زد اومد دنبالم گفت سری اخرت باشه حرف از رانندگی میزنی میندازمت بیرون... بغل شوفرم نمیذارم حتی بشینی... عصبانیتش خیلی خنده دار بود خودشم خندش گرفته بود

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب با غر به شوهرم گفتم چرا به داداشت نمیگی عنبر انسا اصل برام تهیه کنه، میگه اخه چجوری بگم اون چه جوری خر ماده پیدا کنه، گفتم بره تو روستا وقتی خر دید از صاحبش بپرسه شما عنبر انسا دارین بعدش خودم از حرف خودم غش کردم همسرمم همینطور کلی خندیدیم

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
همین چن ساعت پییش.... شوهرم ی ماشین پرشیا صفر خریده.. بعد من گواهی نامه دارم اما رانندگی نمیذاره بک ...

😄😄😄میشه تصورت کرد اونلحظه که غش کردی از خنده.خندم گرفت یوقتا میفهمی جواب شوهر چیه سربسرش میذاری خیلی حال میده

مرسی عزیزم  همچنین  از وقتی ازدواج کردم  ؛ خدا خیلی برکت داد بهم . . . خیلی حضورش پ ...

قطعا بنده خوبی هستی ک نگاهش بهته و هواتو داره.برا منم دعا کن خدا نی نی بده بهمون😘🥰😍

همین چن ساعت پییش.... شوهرم ی ماشین پرشیا صفر خریده.. بعد من گواهی نامه دارم اما رانندگی نمیذاره بک ...

خودمو جات گداشتم 

جیشم گرفت و در حالی که از جیش بخودم میپیچم هر هر وسط بلوارم میخندم 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
قطعا بنده خوبی هستی ک نگاهش بهته و هواتو داره.برا منم دعا کن خدا نی نی بده بهمون😘🥰😍

انشالله به پوقع یه نی نی تپل و گوله برفی بهت میده 😘😘😘

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید