2777
2789
عنوان

نمی دونم باردارم یا نه

66 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من الآن حدود ۸ ماهه تو اقدامم 

هر ماهم یه سری علائم داشتم (تهوع، اسهال، ترشح، سینه درد، کمر درد و ...)

پریودامم عقب جلو میشه. اینبار ۴ روز جلو انداختم.

همش میگن داری آماده میشی... اما پس دیگه کِی؟

این ماه تخمدانام درد میکنه. گاهی ام وسط یعنی رحمم. 

البته سینه هامم می سوزه ولی چون کیست دارم اون برام طبیعیه وسوزش و درد رو کلا گاهی دارم.

۴ روز به موعدم مونده. نمی دونم درد تخمدان هر دو طرف می تونه نشونه ی بارداری باشه یا نه...

راستی سونوی رحم دادم و کیست نداشتم الحمدلله.

ولی عفونت رو نمی دونم...

عزيزم به علائم توجه نكن استرست زياد ميكنه و ....

به قول قديميا ويار خونه

عزيزم استرس نداشته باش ان شاالله كه بارداري اين ماه 

صبر كن موعدت بشه بي بي بزن 

ان ساالله كه مثبت ميشه

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم به علائم توجه نكن استرست زياد ميكنه و .... به قول قديميا ويار خونه عزيزم استرس نداشته باش ان ...

ممنون عزیزم

استرس خیلی ندارم 

ولی یجور کنجکاوی دارم و یکمم خسته شدم از انتظار

ان شاءا... هرچی خیره اتفاق بیفته

دقيقا مثه مني همون ماهي ك بيخيال بودم باردار شدم ...كلا بيخيالش شو بهش فكر نكن 

استرس ندارمااا اما اونجوریم نیستم که فکر نکنم

نزدیکای پریودم که میشه همش منتظرم ببینم این ماه هسنم یا نه بالاخره... دست خودم نیست

استرس ندارمااا اما اونجوریم نیستم که فکر نکنم نزدیکای پریودم که میشه همش منتظرم ببینم این ماه هسنم ...

همه منتظرا همين حال هستن 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍