2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچه ها

122 بازدید | 11 پست

مادر شوهرم خیلی خیلی زیاد بین دختراش  و پسراش  فرق میذاره اول دختراش بعد هم دوتا برادر شوهرام حتی رابطش با جاری هام خیلی خوبه در حالی که من از گل کمتر نگفتم و همش احترامشونو داشتم و هر کاری هم داشته باشن شوهر من پیشقدم اما چون دوتا جاریم دخترای برادرشن همیشه عزیزتر بودن امشب خیلی از دستش دلم گرفت به شوهرم چیزی نگفتم ولی شکایتش پیش خدا کردم... 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

من  که ول کردم چون دیدم جز اعصاب خودم هیچکس هیچیش نمیشه حتی شوهرم میگه چیکارکرده مگه 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارو کردم شوهرمم تا بخوام  درد دل کنم میگه پیرن و تقصیری ندارن و آخرش میگه مقصر تویی

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

منم  مادر شوهرم تقریبا همینطوره عاشق پسراشه اولا ناراحت میشدم گفتم ول کن بابا مگه چقدر میخوای عمر کنی اعصابتو برای مادر شوهر میخوای خورد کنی اگه اون منو کمتر دوست داره من که اصلا ازش خوشم نمیاد ولی چون مریضه باهش خوبم ظاهرا چون یه چیزش بشه تقصیر من مینرازن

ببخشش خواهرم وقتی بندگان خدارو ببخشی خداهم تورومیبخشه

دلم خیلی گرفته اگه 1درصد مقصر بودم اینقدر دلم نمیشکست

دراوج دل شکستگی ببخش  خدامیبینه

همیشه بعد همه ی کاراش گفتم میبخشم ولی ایندفعه گفتم الهی دیگه امام حسین نطلبش

پدر شوهر منم همینجوره با این که دوتا بچه داره ولی همیشه بینشون فرق میزاره 

بزرگترین گناه والدین هم همینه