2777
2789
عنوان

فراموشی

99 بازدید | 9 پست

بچه ها امشب شب تولدم بود اما هیشکی یادش نبود بدجور دلم گرفته بود، رفتم برای خودم یه کیک خریدم اومدم با مامانم و بچم یه جشن کوچولو گرفتم، تازه همه ناراحت شدن که چرا به ما نگفتی ما یادمون رفته خودت باید یه ندا میدادی، اخه این رسمشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت کجاست.بدتر ازینکه کسی یادش نبوده تولد من بود ک خانواده شوهرک ک باهم زندگی میکنیم یادشون بود و ...

همسرم ماموریته، من برای تولد همسرم براش موبایل خریدم ولی اون یه پیام داد که پیشاپیش تولدت مبارک 😔😔

من شب تولدم شروع کردم به باز کردن کادوها به کادوی بابام ک رسیدم دیدم یه پاکته که درش بازه
توشو که نگاه کردم. دیدم نوشته ممد پسرم ۸۰ هزار تومنی رو که سه ماه قبل گرفتی نمیخواد برگردونی
تولدت مبارک☹☹

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
من شب تولدم شروع کردم به باز کردن کادوها به کادوی بابام ک رسیدم دیدم یه پاکته که درش بازه توشو که نگ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی من برای تولد همه خواهروبرادرام یادمه به همشونم همیشه کادو میدم ولی حتی یادشون نبود یه تبریک بهم بگن کادو نمیخام به خدا دلم شکست

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی من برای تولد همه خواهروبرادرام یادمه به همشونم همیشه کادو میدم ولی حتی یادشون نبود ی ...

میگذره.. منم چون دوقولوییم و خواهر زادمم با ما تو به روز تاریخ تولدشه و از همه مهم تر وفات آقای خمینی رخ داده وقتی چشم گشودیم دیگه عمرا کسی یادش بره. 

ایرانسل و همراه اول و بانک ملت پاسارگاد ملی هم تبریک میگن. 

یه گور ب گور شده دیگم بود تبریک میگفت ک نیستش دیگه😑

بهر حال تولدتون مبارک ✨🕐

بارونم شروع شد... به به... میخوام یه شعر تقدیمتون کنم لگه ایراد نداره☺

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
ممنونم لطف دارید

زندگی با سختگیریهای خود خواهد گذشت
غم مخور گر روزهای تلخ هجران بد گذشت

پافشاری روی رؤیاهای شیرینت مکن
عقل زایل میشود وقتی شراب از حد گذشت

بنده گر از خالقش صد بار سرپیچی کند
پاسخش را میدهد فضل خدا با صد گذشت

عشق غیر از امتحانی در مسیری سخت نیست