2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمن خوراکش فقط سوپ‌ ماهیچه وقلم وپای مرغه دوسالشه چهارده کیلو

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))

آره خوبه ولی وزن دخترمنم کمه الان بایدشونزده کیلوبود

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
سویق چی از کجا بگیرم؟

تركيبات گندم و جو و چند مدل اجيل و …ايناست

فقط بايد از جاي مطمئن بگيري 

عطاري ها و داروفروشي هاي اسلامي دارن 

تو اينستا هشتك تبريزيان طب اسلامي بزني پيداش ميكني

براي پسرم كه معجزه كرد

كاري كه ميكنه استخوان بچه رو رشد ميده و بيشتر ويتامين ها رو تا مين ميكنه

ني ني سايت تاپيك زياد راجع ش زده شده سرچ كني پيدا ميكني

تركيبات گندم و جو و چند مدل اجيل و …ايناست فقط بايد از جاي مطمئن بگيري  عطاري ها و داروفروشي ...

وای بخدا فقط میخام دخترم ی کم وزن بگیره و قد بکشه خیلی ریزه همش فکر میکنم اگه همینجور بمونه چی 

آره عزیزم بیست وشیش ماهشه دخترم بادخترعمه اش دوروزفاصله دارن اون شونزده دخترمن چهارده وزن تولدشونم یکیه

وای بخدا فقط میخام دخترم ی کم وزن بگیره و قد بکشه خیلی ریزه همش فکر میکنم اگه همینجور بمونه چی 

عزیزم بچه یه دفعه قدمیکشه نگران نباش