2777
2789
چطوری این کارو می کنید؟

خوب تا جایی که بتونم کنترل میکنم که با کسایی که نمیپسندم رفتارهاشونو ارتباط نداشته باشیم. یه دوستی دارم که ۵ ساله همسایه مونه، تو یه طبقه هستیم و هرروز همدیگرو میبینیم و خیلی خیلی باهم صمیمی هستیم. اما چون پوشش خوبی نداره و خیلی هم خونگرمه با مردا من اصلا بهش رو ندادم که وقتایی که همسرم خونه ست بیاد. حتی به قیمت ناراحت شدنش.

یا دوستای دیگه م همینطور. اصلا رفت و آمدهای دوستانه زن و شوهری خیلی وقتا باعث رابطه های پنهانی میشه که من خیلییی ازش دوری میکنم. حتی به خواهرم هم رو نمیدم که جلو شوهرم خیلی راحت بگرده. 

اینم بگم من آدم مذهبی نیستم و خیلی هم اهل رفت و آمد و دوست بازی هستم. ولی همسرم رو دور نگه میدارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ک اینطوری نیست 😐

تاپیکو ترک کن وفرار کن که الانه بعضیا بیان وبگن ازش جداشو😂😂😂بخدا سرهرچیز الکی بعضیا بدون هیچ راه حلی میگن طرف جداشه😂😂😂

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

هرمردوزن متاهلی نسبت به همسرش حساس هست...چرا؟! چون اون شخص شریک زندگیشه وشخص بسیارمهمی توزندگیش! وطبیعیه که بخادازحریم زندگیش مراقبت کنه! اگه کسی نسبت به این موضوع بی تفاوت باشه واحساس خطرنکنه بشخصه این عقیده رودارم که اون همسروزندگی براش بی اهمیته! این غیرت دراقایون به یه شکل بروزمیکنه ودرخانوماهم به یه شکل!  شکل زنونه غیرت درخانومامیشه همون حسادتی که بین عامه جاافتاده که بنظرم کلمه جالبی نیست! مردباغیرتش وزن باحسادتش...حساسیتشوبروزمیده واین حساسیت برای حفاظت ازحریم زندگی بسیاربسیاربسیاروجودش الزامی والبته بجاوقابل درکه! حالا من بایسری رفتارهای نسنحیده که باواژه غیرت توجیه میشه مخالفم امادرمعنای کلی اگه غیرت نباشه چه براخانوماجه اقایون فاتحه زندگی خوندس!مردابطورذاتی تمایل دارن ازخونواده مراقبت وحمایت کنن وهمچینین خانوما! واین مراقبت ازحریم زندگی نمودمتفاوتی دراقایون وخانوماداره! درهرحالتی ودرهرنمودظاهری این غیرت درچهارجوب عقلانی ومنطقیش قابل پذیرشه وفی نفسه بایددددددباشه....