2777
2789
عنوان

آشتی کنم یا چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دهن بینی نامزدت بهت ثابت شده یا نه ،

چون طبق گفته خودت میگی آدم خوبیه و قبولش داری ،

اینم بگم مهم خودشه ولی بلاخره دوتا آدم نیستن که ازدواج میکنن دوتا خونواده دارن باهم وصلت میکنن ، خوب فکراتو بکن ...

نه،ادمهای خبره زیاد هستن ،من خیلیا رو دیدم نتیجه گرفتن

البته شما درست میگی ولی یکی از آشناها دوسال مشاوره رفتن تو عروسیشون مشاور هم بودش کلی ذوق کرده بودش / سه ماه بعد طلاق گرفتن

واقعا دهن بینی نامزدت بهت ثابت شده یا نه ، چون طبق گفته خودت میگی آدم خوبیه و قبولش داری ، اینم بگ ...

اره به ظاهر میگه من که به حرف مامانم کاری ندارم ولی موقع بحثا میگه مامانم خوب گفته حق با مامانمه

اره به ظاهر میگه من که به حرف مامانم کاری ندارم ولی موقع بحثا میگه مامانم خوب گفته حق با مامانمه

اگه میخوای ادامه بدی باید بسوزیو بسازی هرجور خودت میپسندی ،البته اگه حساسی که شرایطت سخترم هست

پس چرا میگی عیدی هم ندادن بهم؟

خب مامان و باباش بخرن...ما چهار میلیون تا الان براش لباس و خوراکی فرستادیم تهران گفتیم دانشجوءه گناه داره.اونا هیچی واقعا حتی تبریک عید هم نمیگن