2777
2789
عنوان

آشتی کنم یا چی؟

495 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها چند روز پیش به خانواده نامزدم گفتیم تمومه بیاین وسایلتونو ببرین.نامزدم همش زنگ میزنه و پیام میده که بیا با صحبت کردن حلش کنیم شما خودتونو بذارین جای من،(قبلش بگم مادرش از خداشه من عروسش باشم ولی بشدت بی فرهنگه و زرنگ و هنوز فکر میکنه مثل قدیما مادرشوهربازی مده): حاضرین با ادمی که مادرش اینا هفت ماهه از موقع خاستگاری تا به الان هیچ چیزی جز نشون و یه دونه کیف ارزون براتون نخریدن.حتی عید هم خشک و خالی زنگ نمیزدن تبریک بگن من احتیاجی به پول و هدیه هاشون ندارم یه تبریک ساده یا یه احوالپرسی ساده که چیزی از ادم کم نمیکنه.علاوه بر اون پیام میده مدام به پسرش که دختره لوسه خانوادش فلانن دختره پولکیه و.... و محل نذار به دختره!.پسرش هم ادمیه که هر چی مادرش بگه میگه باشه!! موقع خواستگاری مادرش گفت ما هییییییچی نداریم(دروغ میگن البته وضعشون بد نیست پدر و مادرش کارمندن) هیچی نداریم که به پسرمون بدیم دخترتون با این مشکل نداره؟بابای من آدم ساده اییه دید ما همو دوس داریم گفت عیب نداره ما هر چی داریم مال بچه هامونه...ایشونم همین حرف پدر منو سریع چسبید رفته بود به پسرش گفته بود به ما چه ،پدر زنت پولداره بگو برات عروسی بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابای من یه مدتی مریض بود جراحیش کردن فقط نامزدم اومد سر زد پدر و مادرش تو این مدت اصلا به روی خودشون نیاوردن حتی یه زنگ بزنن من واقعا دلم میشکست از این همه بی محبتی.نامزدم خیلی پسر خوبیه از همه لحاظ مورد تاییدمه به جز این موضوع که اصلا مسءله کوچیکی نیست اگه به حرف مادرش گوش نمیکرد من دیگه برامم مهم نبود خانوادش چه رفتارایی میکنن....من چیکار کنم.شما بگین.مغزم واقعا کار نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاچی کن

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بنظرم تموم کن بخدااذیت میشی بعدن تجربش کردم

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
بحث پولکی بودن نیست  ولی خب ی چیزایی رسمه و احترام  والا ما رسم داریم برا دختر عیدی بیار ...

عین ما.اونم ک مادررررررشوهررررررعقدشوتوودلم گذاشت الان عیدی میدن عروساروک میبینم دققق میکنم🤨