سلام بچه ها چند روز پیش به خانواده نامزدم گفتیم تمومه بیاین وسایلتونو ببرین.نامزدم همش زنگ میزنه و پیام میده که بیا با صحبت کردن حلش کنیم شما خودتونو بذارین جای من،(قبلش بگم مادرش از خداشه من عروسش باشم ولی بشدت بی فرهنگه و زرنگ و هنوز فکر میکنه مثل قدیما مادرشوهربازی مده): حاضرین با ادمی که مادرش اینا هفت ماهه از موقع خاستگاری تا به الان هیچ چیزی جز نشون و یه دونه کیف ارزون براتون نخریدن.حتی عید هم خشک و خالی زنگ نمیزدن تبریک بگن من احتیاجی به پول و هدیه هاشون ندارم یه تبریک ساده یا یه احوالپرسی ساده که چیزی از ادم کم نمیکنه.علاوه بر اون پیام میده مدام به پسرش که دختره لوسه خانوادش فلانن دختره پولکیه و.... و محل نذار به دختره!.پسرش هم ادمیه که هر چی مادرش بگه میگه باشه!! موقع خواستگاری مادرش گفت ما هییییییچی نداریم(دروغ میگن البته وضعشون بد نیست پدر و مادرش کارمندن) هیچی نداریم که به پسرمون بدیم دخترتون با این مشکل نداره؟بابای من آدم ساده اییه دید ما همو دوس داریم گفت عیب نداره ما هر چی داریم مال بچه هامونه...ایشونم همین حرف پدر منو سریع چسبید رفته بود به پسرش گفته بود به ما چه ،پدر زنت پولداره بگو برات عروسی بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابای من یه مدتی مریض بود جراحیش کردن فقط نامزدم اومد سر زد پدر و مادرش تو این مدت اصلا به روی خودشون نیاوردن حتی یه زنگ بزنن من واقعا دلم میشکست از این همه بی محبتی.نامزدم خیلی پسر خوبیه از همه لحاظ مورد تاییدمه به جز این موضوع که اصلا مسءله کوچیکی نیست اگه به حرف مادرش گوش نمیکرد من دیگه برامم مهم نبود خانوادش چه رفتارایی میکنن....من چیکار کنم.شما بگین.مغزم واقعا کار نمیکنه