2777
2789
عنوان

روشن بودن وايفاي و ضرر به جنين

200 بازدید | 38 پست

بچه به نظرتون واي فاي به جنين صدمه ميزنه يا باعث ميشه مثلا جنين بعد از انتقال به اين علت سقط شه! دكتر ميگفت هنوز ثابت نشده من روز ٩ انتقالم ولي سعي ميمنم كمتر روشن بذارم وايفاي

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس ضد امواج بخر من خریم تنمه

من نشنيده بودم اگر باردار باشم حتما ميخرم از كجا تهيه كردي عزيزم واقعا به نظرت تاثير داره چه جوريه ندام بايد تنت باشه؟؟؟

لباس ضد امواج بخر من خریم تنمه

ازکجابخریم🤨

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
من نشنيده بودم اگر باردار باشم حتما ميخرم از كجا تهيه كردي عزيزم واقعا به نظرت تاثير داره چه جوريه ن ...

بله عالی

چیز جدیدی نیست

خیلی وقته هست

من انلاین خریدم

دفتر فروششون دانشگاه شریف هست

بله گوشی میذاره داخلش دیگه انتن نمیده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم به این چیزا فکر نکن. وای فای خونتو قطع کنی بازم امواج وای فای همسایه ها هست. بعید میدونم علت س ...

همون دقيقا من خودمم به همين فكر كردم والا به خدا هر كاري ميكنيم كه بتونيم مراقب باشيم😂 ولي باز بايد خدا بخواد