2777
2789
عنوان

القای زایمان طبیعی🤰

3095 بازدید | 23 پست

💟رابطه جنسی 👈 این روش به دو شیوه در تحریک زایمان موثر است. اول اینکه ارضاشدن خانم باردار می تواند منجر به انقباض شکم و شروع دردهای زایمان شود. دوم اینکه مایع منی حاوی پروستاگلاندین بوده که به نرم شدن دهانه رحم کمک می کند.

💟تحریک نوک پستان ها 👈 تحریک کردن نوک پستان ها به تولید اسکیتوسین طبیعی منجر می شود و اوکسیتوسین موجب انقباظ رحمی می شود.

💟طب فشاری👈طب فشاری می تواند درتحریک زایمان موثر واقع شود. بعضی از نقاطی که می توانید برای فشار استفاده کنید سقف دهان ، فاصله بین انگشت شصت و اشاره و بالای قوزک پا هستند.

💟راه رفتن👈راه رفتن می تواند بچه را در موقعیت مناسب برای خروج از رحم قرار دهد.

❌راههایی که برای القای زایمان توصیه نمی شود👇

روغن کرچک 👈 از روغن کرچک هم برای القای زایمان استفاده می شود. ولی مزه آن وحشتناک بد است و بیشتر حال شما را بد کرده و احساس بیماری به شما دست می دهد و احتمالا دربعضی افراد تاثیری در شروع درد زایمان نخواهد داشت.

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

مرسی عزیزم

انشالله باردارشم

موقع زایمانم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم انشالله باردارشم موقع زایمانم

انشالله

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

بعنوان ی ماما میخواین طبیعی زایمان کنین یا سزارین؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
عزیزم 13 هفته ام از دیشب هرچی میخورم بالا میارم چیکار کنم شوهرم یه إمپول ب6 زد اما تاثیری نداره😫

سیراب شیردون بخور

من که از همه چیز متنفر شده بودم و وزن کم کردم.سیراب شیردون نجاتم داد

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

ببخشید میگن برای اینکه موقع زایمان دستشویی نکنیم بهتره قبلش روغن کرچک خورده بشه که معده و روده خالی بشه

کی باید این روغن رو بخوریم؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
عزیزم 13 هفته ام از دیشب هرچی میخورم بالا میارم چیکار کنم شوهرم یه إمپول ب6 زد اما تاثیری نداره😫

عزیزم غذای خیلی سرد یا خیلی گرم نخورین چای زنجبیل بخورین گلاب رزماری لیمو رو بو کنین

بعنوان ی ماما میخواین طبیعی زایمان کنین یا سزارین؟

اگر شرایطش داشته باشم زایمان طبیعی تو آب در غیر اینصورت سزارین

سلام شما که ماما هستین کدوم روش زایمان بهتره خودتون کدومو دوس دارین؟؟؟

سلام اگه شرایطش داشته باشم زایمان طبیعی در آب در غیر اینصورت سزارین

ببخشید میگن برای اینکه موقع زایمان دستشویی نکنیم بهتره قبلش روغن کرچک خورده بشه که معده و روده خالی ...

اصلا نباید بخورین عزیزم