2777
2789

من نگفتم اصلا نمیدونم چطوری بگم... دعوام میکنه خیلی😑 دخترم 4 سال ونیمش و مامانم حتی سر دخترم که باردار بودم یک هفته کامل فقط باهم دعوا کرد😭خاطرات خیلی بدی دارم.... حتی برای زایمانم اومد خونم فقط دعوا و بحث بود یا با من یا با شوهرم... حرص شوهرم در می‌آورد، شوهرمم شب تو اتاق با من بحث میکرد

تا الان هم منت اینو میذاره که اومدم برای زایمانت، در حالی که بعد زایمانم رفته بودیم خونه مادر شوهرم و مامانم فقط بالا سرم بود و مادر شوهرم ناهار و شام و این چیزا درست میکرد

حتی نمیخوام برای زایمانم بیاد شوهرمم میگه خودم هستم نمیخواد بگی مامانت بیاد

اما نمیدونم از پسش برمیام یا نه.... کسی تجربشو داشته تنها باشه برای زایمان و بعدش؟؟ داشتن مامای همراه برای روز زایمان کفایت نمیکنه؟؟؟ 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زایمان اولت دعوات کرد؟

کلا بنظرش بچه آوردن آدمو عقب میندازه 

همش میگه درس بخون فوق لیسانستو بگیر برو سرکار 

کلا خونه موندن و بچه آوردن یک چیز مسخره میدونه 

حتی شوهرم خودم خواستم وگرنه کاملا مخالف ازدواجم هست

فقط سرکوفت میزنه اگر ازدواج نکرده بودی الان پیشرفت کرده بودی و.... 

حتی دوس ندارم برم خونه بابام فقط بخاطر کارای مامانم 

من تا 5 ماه به مامانم نگفتم تا 8ماه هم به خانواده شوهرم نگفتم موقع زایمانم مادرم براش مشکل جسمی پیش اومد نتونیت بیاد مادر شوهرم هم که کلا چیزی از چونش بر نمیاد اونم نیومد از اول تا آخر خودم تنها بودم و خدا کمک کرد 

به مامانت چه ربطی داره که دعوات کنه بعدم چه شوهر خوبی که گفته نگو خودم هستم دمش گرم

چون اونم خسته شده بود از حرفای مامانم

فقط تیکه مینداخت مامانم بهش اعصاب هممون خورد بود 

من تا 5 ماه به مامانم نگفتم تا 8ماه هم به خانواده شوهرم نگفتم موقع زایمانم مادرم براش مشکل جسمی پیش ...

تا 5 ماه شکمت معلوم نبود؟؟؟ 

منم دوس ندارم بگم تا آخر 3 ماه

کلا بنظرش بچه آوردن آدمو عقب میندازه  همش میگه درس بخون فوق لیسانستو بگیر برو سرکار  کلا ...

چه مامانی 

ببخشید البته طرز فکرشو اصلا دوس ندارم

ازدواج یه امر طبیعی و یه قسمت شیرین از زندگیه بچه هم همینطور 

بهدم اگه مامانت به این اعتقاد داشته چرا خودش ازدواج کرده و بچه اورده بهدم اوشون که نمیتونه واسه شما تصمیم بگیره

اگه کسی بخواد پیشرفت کنه با شوهر و بچه هم میتونه خواستن توانستن است شوهر و بچه مگه ....وا