2777
2789
عنوان

کسی بوده خبر بارداری شو به مامانش نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست
پس چرا خودش آورده؟

هممون نا خواسته بودیم

سر خواهر کوچیکم یادم چقد گریه کرد چقد اینور اونور رفت که سقط کنه 

الان هم داره فوق لیسانس میخونه و کلا رابطمون خیلی کم چون هم اون دانشگاه میره هم من دانشجوم و کلا هم زیاد دوست ندارم باهش صحبت کنم 

مامانم تهران من قمم... هر دو سه هفته یکبار آخر هفته میرم خونه بابام که اونم چندبار جلو شوهرم بهم زنگ زد گف میشه نیای؟ خستم! 

سکه ی پول شدم جلو شوهرم 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
چه مامانی  ببخشید البته طرز فکرشو اصلا دوس ندارم ازدواج یه امر طبیعی و یه قسمت شیرین از زندگی ...

منم دوس ندارم طرز تفکرش 

مامانم به زور شوهر دادن و البته بچه هاشم همه رو ناخواسته باردار شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢چون بنظرش بچه آوردن کار عقب مونده هاس

خب پس چرا خودش اورده😑 نمیخواد بهش بگی عزیزم به خواهر شوهری مادر شوهریت کسیت بگو بیاد واسه زایمانت که اعصابتون نریزه بهم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
چند ماهته؟  بگو نمیخوایم تو زحمت بیفتی

فعلا هفته هشتم

خودش شروع میکنه تا بهش بگم حاملم میگه وااای حوصله ندارم بیام برا زایمانت

اونجا بهش میگم نه بچه دوم خودم از پس‌ش برمیام 

خب پس چرا خودش اورده😑 نمیخواد بهش بگی عزیزم به خواهر شوهری مادر شوهریت کسیت بگو بیاد واسه زایمانت ک ...

همه شهرای دیگه ن

شاید به دختر جاریم بگم بیاد

اون عاشق من و همیشه میگه بچه بیار من میخوام بیام ازت نگهداری کنم

همه شهرای دیگه ن شاید به دختر جاریم بگم بیاد اون عاشق من و همیشه میگه بچه بیار من میخوام بیام ازت ...

آره عزیزم‌ به همون بگو بیاد فکرشم نکن ایشالا بارداریه خوبی داشتی باشی 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
منم دوس ندارم طرز تفکرش  مامانم به زور شوهر دادن و البته بچه هاشم همه رو ناخواسته باردار شد&nb ...

حالا شاید شوهرش به زور دادن ولی بچه که همش ناخواسته نمیشه عزیزم حالا اولی شاید دومی سومی که نمیشه اگه واقعا نمیخواست میتونست سفت و سخت جلوگیری کنه یا اگه نمیخواست بعدش نمیذاشت به دنیا بیان 

ایشون ببخشید اما دروغ گفته یا اینکه خودش این توهمات رو داشته نتونسته عملی کنه میخواد به زور شما اونکارو کنید که خیلی بده زندگی و عقاید هرکس به خودش مربوطه جالبه بابات بهش چیزی نمیگه که مثلا این حرفا رو که به شما میزنه ربطی به اون نداره؟چرا خودت نمیگی؟

حالا شاید شوهرش به زور دادن ولی بچه که همش ناخواسته نمیشه عزیزم حالا اولی شاید دومی سومی که نمیشه اگ ...

مامانم کلا از زندگی که داشته و داره راضی نیست... همیشه شاکی

بابام نه کلا چیزی نمیگه، بابام از این مردایی که تو خودش و با کسی کاری نداره 

مامانم کلا از زندگی که داشته و داره راضی نیست... همیشه شاکی بابام نه کلا چیزی نمیگه، بابام از این م ...

خب مامانت پس کلا همیشه از همه و همه چی شاکیه 

پس نذار رو زندگی تو هم تاثیر بذاره ول کن 

کلا

من بعد 4 ماه گفتم  مطمئنم اگه یه روزی بگم دومیو حامله ام ناراحت میشه  حالا خوبه قصدم تک ...

لکه بینی نداشتی ؟من امروز جواب بتام اومده کمه ۱۰۰ ازونور لکه بینی دارم نمیخوام به مامانم بگم سر قبلی ۴ ماه پیش سقط شد خییلی اذیتشون کردم دوباره نمیخوام استرس بکشن خودم میخوام همشو  تحمل کنم

🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹
خب مامانت پس کلا همیشه از همه و همه چی شاکیه  پس نذار رو زندگی تو هم تاثیر بذاره ول کن  ...

ول کردم فقط نمیدونم از پس کارام برمیام یا نه 

چون خودم از دسته آدمایی هستم که زود خسته میشم سطح انرژیم پایین

امیدوارم فقط خستگیم باعث آزار همسرم و دخترم نشه

لکه بینی نداشتی ؟من امروز جواب بتام اومده کمه ۱۰۰ ازونور لکه بینی دارم نمیخوام به مامانم بگم سر قبلی ...

نه عزیزم من بارداری راحتی داشتم 

انشاالله شما هم به سلامت بگذرونی این دوران رو