2777
2789
عنوان

بياييد از خرافات خنده دار بگيم

679 بازدید | 53 پست

خرافاتي كه براتون خنده داره بگيد بخنديم 

🔴توجه 🔴توجه 

🔴لطفا اسم شهر نيارين دعوا نشه 

خلاصه دعوا نكنيد بخنديم😂

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اگه به شکم خوابیده باشه و جفت پاهاتو به سمت بالا خم کنی ،مامان یا بابات دورازجون میمیره😐😐😐من هیچوقت نتونستم درک کنم ولی خانواده ما سخت بهش معتقدن 😐😐😐😐

میگن بالاسر بچه چاقو و قران بذاری جن میترسه نمیاد بالاسرش

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اینکه اگه به شکم خوابیده باشه و جفت پاهاتو به سمت بالا خم کنی ،مامان یا بابات دورازجون میمیره😐😐😐م ...

واااا 

خيلي كيف ميده كه اونجوري خوابيدن 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
اینکه اگه به شکم خوابیده باشه و جفت پاهاتو به سمت بالا خم کنی ،مامان یا بابات دورازجون میمیره😐😐😐م ...

من مدرسه میرفتم موقع نوشتن تکالیفم یا خوندن درس کلا تو این حالتی که میگی بودم

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

الان دقیقا اینطوری دراز کشیدم😂

😍😍   دوقلوهای دوستداشتنی من😍😍

واقعا؟😐

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

گربه سیاه جن داره

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥
قران گذاشتن درسته باید گذاشت وقتی بچه تنها تو یه اتاقه

اره خوبه.