2777
2789
عنوان

کوچه😍

193 بازدید | 14 پست

بی تو ، مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم
شدم آن عاشق دیوانه که بودم !

در نهانخانه جانم گل یاد تو درخشید
باغ صد خاطره خندید
عطر صد خاطره پیچید

یادم آید که شبی با هم از آن کوچه گذشتیم
پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم

ساعتی بر لب آن جوی نشستیم
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت
من همه محو تماشای نگاهت
آسمان صاف و شب آرام
بخت خندان و زمان رام
خوشه ماه فرو ریخته در آب
شاخه ها دست برآورده به مهتاب
شب و صحرا و گل و سنگ
همه دل داده به آواز شباهنگ

یادم آید : تو بمن گفتی :
ازین عشق حذر کن !
لحظه ای چند بر این آب نظر کن
آب ، آئینة عشق گذران است
تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است
باش فردا ، که دلت با دگران است
تا فراموش کنی ، چندی ازین شهر سفر کن !

با تو گفتنم :
حذر از عشق ؟
ندانم
سفر از پیش تو ؟
هرگز نتوانم
روز اول که دل من به تمنای تو پَر زد
چون کبوتر لب بام تو نشستم
تو بمن سنگ زدی ، من نه رمیدم ، نه گسستم
باز گفتم که : تو صیادی و من آهوی دشتم
تا به دام تو درافتم ، همه جا گشتم و گشتم
حذر از عشق ندانم
سفر از پیش تو هرگز نتوانم ، نتوانم … !

اشکی از شاخه فرو ریخت
مرغ شب نالة تلخی زد و بگریخت !
اشک در چشم تو لرزید
ماه بر عشق تو خندید

یادم آید که دگر از تو جوابی نشنیدم
پای در دامن اندوه کشیدم
نگسستم ، نرمیدم

رفت در ظلمت غم ، آن شب و شبهای دگر هم
نه گرفتی دگر از عاشق آزده خبر هم
نه کنی دیگر از آن کوچه گذر هم !
بی تو ، اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم

مرحوم فریدون مشیری

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
اخ چقدر دوست دارم  چقدر دوره دبیرستان این شعرو میخوندم

خیییلی قشنگه این شعر😍منم دوسش دارم

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق این شعرم زمانی ک مجرد بودیم با خواهرام اینو کامل حفظ بودیم س تایی با اواز میخوندیمش خیلی دوران خوبی داشتیم الان یکیمون دنبال بچشه همش یکیمون قهر کرده رفته اصن دیگه هیچوقو اون حال و هوا برنمیگرده

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
با اجازه ات کپی میکنم😅😅😍😍😍😍😍

😊😊😊راحت باش عزیزم

😢یاد یکی از همکارام که خیلی با هم خوب بودیم افتادم.چند وقت پیش استعفا داد رفت.همه دلتنگش هستیم😢😢

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
عاشق این شعرم زمانی ک مجرد بودیم با خواهرام اینو کامل حفظ بودیم س تایی با اواز میخوندیمش خیلی دوران ...

من دقیقا همین حس هارو داشتم با دختر خاله هام که تقریبا همین هستیم.الان هرکی درگیره زندگیه خودشه🙁

[QUOTE=121126567]😢یاد یکی از همکارام که خیلی با هم خوب بودیم افتادم.چند وقت پیش استعفا داد رفت.همه دلتنگش هستیم😢😢[/QUOTE

چقدر بد.منم دلتنگ دوستام هستم خییلی😢

من دقیقا همین حس هارو داشتم با دختر خاله هام که تقریبا همین هستیم.الان هرکی درگیره زندگیه خودشه🙁

خیلی خاطرات خوشی بودن نمیدونم چرا همه ازدواج میکنن بی معرفت میشن 

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
ممنون خانوم خانما😍😍😍😍🤓🤓🤓👋👋👋

قرربونت عزیزم😊😊😍

خیلی خاطرات خوشی بودن نمیدونم چرا همه ازدواج میکنن بی معرفت میشن 

آره واقعا خاطرات شیرین وبه یاد ماندنی.فک کنم انقد درگیر زندگی میشن که وقت نمیکنن🙁