2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه هفته فقط شبا بهش شير دادم تو خواب روزا با چيزاي خوردني ديگه سرگرمش ميكردم بعد يه خفته شبا هم ندادم نه خودم اذيت شدم نه دخترم

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

من تا دوسالو 10روز ب دخترم شیر دادم،بعد صبر تلخ از عطاری گرفتم زدم،سختیم س روز بود روز چهارم کامل از سرش افتاد،اون س روز سختیم روزاش عالی فقط شبا ک خوابش میومد نمیدونس چجوری بدون ممه بخوابه

شیرخودتامیخوره یاشیرخشک 

اول بایدشیرشب راقطع کنی کلا

بعدم بایدشروع کنی وعده هاراکم کنی

غذابهش زیادبدی تنبلی رابذاری کنار

صبح ساعت7بلندشدصبحانش بدی

میان وعده بعدناهار11ونیم و12بدی بعدکه خوابیدوبیدارشدبازیک میان وعده

شامم بدی اخرسرموقع خوابم براش پسته پودرکن وبهش بده که سیربشه 

من يه هفته فقط شبا بهش شير دادم تو خواب روزا با چيزاي خوردني ديگه سرگرمش ميكردم بعد يه خفته شبا هم ن ...

منم همین کارو کردم.ولی من شبا فقط ی بار اول شب که خوابش سنگین بود میدادم.اگه نصفه شب میدادم بیدار میشد.....ولی با همون ی بارم اصلا سینه درد نداشتم.اروم اروم خشک شد

وزن شروع 75😡.........وزن هدف 72😩...وزن فعلی 74200😕
شیرخودتامیخوره یاشیرخشک  اول بایدشیرشب راقطع کنی کلا بعدم بایدشروع کنی وعده هاراکم کنی غذابه ...

پسر من ده ماهشه ، تا کی شیر بدم ، شیر خشکی هستش

تا دندان دارید لبخند بزنید  

بچه ام بجز شیرم غذاهم نمیخورد تا سه روز فقط شبا توخواب شیرش دادم روز ها سرمه ها هستن شکل رژ لب از اونا میزدم منو میدید فرار میکرد سیاه میشد میگفتمش اوف شده

مثلا میومد برا شیر نشونش میدادم میدویید تو اتاق منو دنبالش اونم فرار پیکرد و میخندید

شب سوم دیگه یه لامپ روشن نگه میداشتم تو خواب که خواست شیر بخوره میگفتمش مامان می می اوف شده اونم سریع پشتشو میکرد میخوابید به همین راحتی با توکل به حضرت زهرا از شیر گرفتمش واقعا معضلی بود برام ولی با کمک خدا تونستم

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...
من تا دوسالو 10روز ب دخترم شیر دادم،بعد صبر تلخ از عطاری گرفتم زدم،سختیم س روز بود روز چهارم کامل از ...

حالامن شبهادخترم برقاراخاموش کنم یکم کمرشاماساژبدم میخابه گاهی هم خودش میخابه ولی خواب ظهرراعادت نکرده چیکارکنم که مثلاروی پابخوابه 

اینجوری که بهت گفتم حتی سینه ات هم درد نمیگیره چون شبا تخلیه میشه

بعد سه روزم شیرش خیلی کم میشه اصلا در اون حد نیست که سینه ات درد بگیره ولی اگه گرفت برو ریر دوش آب گرم یکم با شیر دوش خالیش کن

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...