2777
2789
عنوان

شوهرم شب از سر کار میاد چطوری بهش بی تفاوتی کنم وبی اعتنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این یک هفته که فهمیدم پنج شش کیلو وزن از دست دادم فقط...بعد باید طوری فیلم بازی کنم که انگار اتفا ...

عیب نداره این جور مردا ارزش ندارن بخوای بخاطرشون تحمل کنی شماهم یه زنی شاید خیلی از مردا خوشت بیاد ولی هیچ وقت به خودمون اجازه نمیدیم سراغ هیچ کدومشون بریم

از هر چی مرد متنفر شدم دیگه

عزیزم برات ارزوی خوشبختی دارم به اعصابت مسلط باش به خودت فشار نیار خییییییییلی سخته درکت میکنم خدا خودش جوابشو میده میخوای طلاق بگیری؟فهمیده که تو فهمیدی؟

عیب نداره این جور مردا ارزش ندارن بخوای بخاطرشون تحمل کنی شماهم یه زنی شاید خیلی از مردا خوشت بیاد و ...

یکسال شوهرم کارش یه شهر دیگه بود ده روز یکبار میومد خونه منم باید میرفتم خیانت میکردم...با اینکه هیچی کم نذاشتم براش خیلی خیلی هم ازش سرتر هستم باز اینکار کرده باهان...دلم برا پسرم میسوزه فقط

عزیزم برات ارزوی خوشبختی دارم به اعصابت مسلط باش به خودت فشار نیار خییییییییلی سخته درکت میکنم خدا خ ...

آره دیگه نمیتونم باهاش ادامه بدم دوسال پیش هم باز بخشیدمش اونموقع فقط در حد چت بود با زن دوستش ولی الان قضیه فرق میکنه دیگه ببخشم به شخصیت خودم توهین کردم

یکسال شوهرم کارش یه شهر دیگه بود ده روز یکبار میومد خونه منم باید میرفتم خیانت میکردم...با اینکه هیچ ...

دقیقا اینجاست که باید بگم شرایط من وشماکاملا مثل هم بوده منم شوهرم یه استان دیگه کار میکرد ومن تو یه شهرستان دیگه پیش خانوادم بود ،اره من یه دختر دارم 

یکسال شوهرم کارش یه شهر دیگه بود ده روز یکبار میومد خونه منم باید میرفتم خیانت میکردم...با اینکه هیچ ...

بعد که بهش ثابت کردی داره بهت خیانت میکنه برو دادگاه حضانت بچتو بگیر،خیلی خیانت چیزه بدیه هیچ وقت نمیشه از ذهنت پاکش کنی که بخوای باهاش زندگی کنی