2777
2789
عنوان

اگر روزی جای من باشین واکنشتون چیه

342 بازدید | 38 پست

پدر همسرم مریضه بهش نیاز دارن ..ما زیاد همو نمیبینیم تقریبا ۴ماهه..فقط یه وعده غذا میخوره...از طرفی خانوادش هر مشکلی دارن رو سر این خراب میشن ..مثلا مراسم ختم و عروسی و یا خاهرش بچه هاش مریض بشن شوهر من باید ببره بیارع..توان مالیشونم کمه ماهانه نصف حقوقمونو میده ب خانوادش اخر سرم بدهکارن اینا همه ب کنار...بنظرتون من اعتراض کنم از نبودنش ندیدنش.وقتی بهش نیاز دارم مشکلی دارم نیست ..خودشم استراحت نداره یکسره در خدمت اوناست..حتی یک کیلو میوه بخره باید نصفشو بده ب اونا نصفش من قبلا اینطوری نبود..پشتش باشمو حمایتش کنم یا نه اعتراض کنم و جمعش کنم کمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معترض شو اگه برعکس بود خانوادش این کارا رو میکردن براش؟ 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

آخرش یه دستت درد نکنه هم نمیگن ..دیدم که میگم

دیو ها وجود دارند من دیو ترسناکی به نام افسردگی میشناسم..بعضیا بدنشون ویتامین شعور کم داره ..کاربر قدیمی ام انقد منو نترکونین😠
هر چیزی حد داره پسر خانوادشه برده شون نیست بچه های خواهرش مریض باشن هیچ ربطی به شوهر شما نداره ولی د ...

درسته اما امروز برای ترخیص بچه خواهرش واقعا وقت نکرده بود بره مادرش اومد کلی سرش غر زد با منم قهر کرد 

مگه خواهرش شوهر نداره،شوهرت نباید وقتشو برای اونا بذاره

پدر و مادرشم که نمیتونه دور بندازه و ولی کارها رو بین خواهر و برادرا تقسیم کنند

بلاخره یه وظیفه ایی در قبال شما هم داره

🎨 گالری   ❤زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون هست ❤                *سهراب سپهری*
درسته اما امروز برای ترخیص بچه خواهرش واقعا وقت نکرده بود بره مادرش اومد کلی سرش غر زد با منم قهر کر ...

عزیزمم از بس بهشون محبت کرده اونا فکر میکنن وظیفه شده براش

اندکی انسانم آرزوست...