یه ضعفی که دارم اینه که میخوام همه چیز زندگیم به طرز وحشتناکی مورد تایید شوهرم باشه و بخاطر تربیت اشتباه تو کودکیم که از والدینم ترس داشتم الانم از شوهرم میترسم و راحت با یه دستور یا داد سرم من میترسم و کاری که میگه رو زود پامیشم انجام میدم😔.یا با کوچکترین بی محلیش و ..داغون میشم و سیستم اعصاب و روحم بهم میریزه.حس میکنم از خودم بدم می یاد و ضعیفم...دلم میخواد یه زن قوی از لحاظ احساسی و اعتماد به نفس بشم و انقد وابستش نباشم.تروخدا کمکم کنین خواهرا ممنون میشم از راهنمایی هاتون.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بار اینو گفتم شدوهرم گفت مگه تو غار زندگی میکنی که حرف دیگران برات مهم نباشه و...کلی حرفای تلخ دی ...
بازم کار خودت و بکن نمی خوای خلاف کنی که فقط دلت می خواد اونطوری زندگی کنی که لدت ببری.احساس میکنم چون خواسته هات و همیشه سرکوب کردی الان فکر میکنن تو مهم نیستی
به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.