حس میکنم سنم داره میره بالا ... شرایط زندگیم خیلی بهم ریخته س زمان نیاز دارم تا به ثبات برسه، خیلی کارا برای انجام دادن دارم ، از یه طرف دلم بچه میخواد دیگه دارم دیوونه میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من شاغلم البته کار از خودمه خدارو شکر توکارم خوب پیش رفتم الان کارم سبکه....دانشجوام ...یه دختر 8ساله دارم ...کارای خونه ..کلاسای تقویتی دخترمم هست...دلانم بچه دومو باردارشدم...ادم برنامه ریزی کنه همه چی درست پیش میره وباهم میتونه پیش بره
اول از نظر شغلی ، شوهرم دو سال پیش یه وام چند صد میلیونی گرفته به عنوان کارآفرین شروع ب کار کرده ، انقدد مشکلات زیادی داشتیم و سختیای زیادی تحمل کردیم ک حس میکنم بجای دو سال بیست سال گذشته ، با اینحال هنوز ب سود نرسیدیم ، وامش هم باید ماهیانه مبلغ بالایی پرداخت کنیم قسطش رو ، بخاطر قسطا و مخارجش مجبور شدم طلاهامو بفروشم و چندتا وام کوچیک بگیرم