2777
2789
عنوان

خیلی استرس بچه دار شدن گرفتم

376 بازدید | 24 پست

حس میکنم سنم داره میره بالا ... شرایط زندگیم خیلی بهم ریخته س زمان نیاز دارم تا به ثبات برسه، خیلی کارا برای انجام دادن دارم ، از یه طرف دلم بچه میخواد دیگه دارم دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶ سالمه ، میدونم الان میگین هنوز خیلی وقت هست ولی چهار ساله ازدواج کردم شوهرم دو سال پیله کرده بهم& ...

اولا هنوز وقت داری گلم، ثانیا تا از زندگیت راضی نیستی و مشکلاتت و حل نکردی بچه نیار، اول ثبات و بیار تو زندگیت بعد بچه بیار 

۲۶ سالمه ، میدونم الان میگین هنوز خیلی وقت هست ولی چهار ساله ازدواج کردم شوهرم دو سال پیله کرده بهم& ...

واقعا عجله داری... شوهرت اونوقت شرایطش خوبه ک پیله کرده ..یعنی فقط شرایط شما خوب نیست

کاش یکی بیاد بهم دلگرمی بده و یه کم راهنماییم کنه

عزیزم من شاغلم البته کار از خودمه خدارو شکر توکارم خوب پیش رفتم الان کارم سبکه....دانشجوام ...یه دختر 8ساله دارم ...کارای خونه ..کلاسای تقویتی دخترمم هست...دلانم بچه دومو باردارشدم...ادم برنامه ریزی کنه همه چی درست پیش میره وباهم میتونه پیش بره

منم ٢٦سالمه و چهار ساله ازدواج كردم عاشق بچه هستيم هم خودم هم شوهرم 

امسال بهار به اميد خدا ميخام اقدام كنم به نظر تو اين مدت قسط هامون سبك تر شده مسافرت ها رو رفتيم الان ديگه وقتشه 

شما هم بيار 

انكه نان دهد دندان دهد

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله

اول از نظر شغلی ، شوهرم دو سال پیش یه وام چند صد میلیونی گرفته به عنوان کارآفرین شروع ب کار کرده ، انقدد مشکلات زیادی داشتیم و سختیای زیادی تحمل کردیم ک حس میکنم بجای دو سال بیست سال گذشته ، با اینحال هنوز ب سود نرسیدیم ، وامش هم باید ماهیانه مبلغ بالایی پرداخت کنیم قسطش رو ، بخاطر قسطا و مخارجش مجبور شدم طلاهامو بفروشم و چندتا وام کوچیک بگیرم

منم ٢٦سالمه و چهار ساله ازدواج كردم عاشق بچه هستيم هم خودم هم شوهرم  امسال بهار به اميد خدا مي ...

عزیزم ان شاالله ب سلامتی ، زود زود باردار بشی برای منم دعا کن