2777
2789
عنوان

حالتهاي پريودي در روز٩ انتقال جنين

179 بازدید | 28 پست

بچه ها سلام من از ديروز كه روز ٨ انتقال جنين بود لك خيلي كمرنگ صورتي مانند روي دستمال ديدم به دكتر گفتم گفت اگر لك بيني داري قرص دوفاستون هر ٢٤ ساعت بخورم راستش اون جوري نبود لك يعني زياد ولي از ترسم خوردم ! ضرر نداره ؟قبلش هم كه روزي سه تا شياف فرنوژست ميخوردم با روزي ٤ تا استراديول و اسپرين  از اين قرصا كه كه هم شيافِ هم ميشه خورد هر دو اينا هم از خانواده پروژسترون! و امپول دور شكمي ! امروز چند بار رفتم دسشويي لك ندارم ايا ادامه بايد بدم و اينكه همش حالتاي پريودي دارم انگار ميخوام همين الان پريود شم ميره و مياد كي تجربه داشته ؟؟ شكمم هم نفاخ شده قبلش نداشتم نكنه از عوارض اين دارو ! اين حس پريودي اذيتم ميكنه كه واي الان پريود ميشم! روز ٢٤ دي انتقال داشتم سه تا جنين فريز كه گفتن كيفيتشون خوبه 

بارداری  گلی  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

گلم چرا اینجا میپرسی, هرچی دکترت گفته همون کارو بکن, اگه یه چیزی بگن بعد براخودت وبچه ضرر داشته باشه میخوای چیکار کنی

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاا... بارداری...خودتو نرو چک کن...اینجور اضطرابت بیشتر میشه و برات سمه.

استراحت کاملاااا مطلق کن...فقط بخواب و فقط ببخشیدا برای دسشویی بلند شو؛حمام هم یک نفر دیگه بیاد ببرتت و زود.

خاله من آی یو آی کرد و تمام این ها را رعایت کرد.

الان بعد از ۱۴ سال بچه دار شده و پسرش ۷ سالشه.

عزیزم ان شاا... بارداری...خودتو نرو چک کن...اینجور اضطرابت بیشتر میشه و برات سمه. استراحت کاملاااا ...

ايشالا اره استراحت ميكنم همش راستش از ترسم حموم نرفتم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ميخواستم ديروز برم كه اينجوري شد ترسيدم خدا اميدوارم اينجوري باشه😭🥰

گلم چرا اینجا میپرسی, هرچی دکترت گفته همون کارو بکن, اگه یه چیزی بگن بعد براخودت وبچه ضرر داشته باشه ...

نه سوال پزشكي كه ندارم راستش و بخواي اخه ميدوني بيمارستان دولتي بعد دير به دكتر وصل ميكنن اين چند روزم خيلي ز زدم واسه همين خواستم از تجربه بچه ها در مورد حالتاي پريودي بدونم

عزیزم ان شاا... بارداری...خودتو نرو چک کن...اینجور اضطرابت بیشتر میشه و برات سمه. استراحت کاملاااا ...

۱۴ سال حتی ای یو ای نکرده بود  ..مشکل چیبود  ببخشید میپرسم  چون وخودمم  بچه ندارم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نه سوال پزشكي كه ندارم راستش و بخواي اخه ميدوني بيمارستان دولتي بعد دير به دكتر وصل ميكنن اين چند رو ...

کار خوبی میکنی  .. برو نی نی پلاس عضو شو    گروه بارداری و ای وی اف موفق   اونجا همه میکرو کردن مثل  شما انتظآر  این  ۱۴ روز هستن  ..سوالاتم  بپرس  .. پروفایلش عکس یه نوزاد است که خوابیده   👋👋

ايشالا اره استراحت ميكنم همش راستش از ترسم حموم نرفتم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ميخواستم ديروز برم كه اينجوري ش ...

بهتر که نرفتین  تهرانید  دکترتون کیبود

بهتر که نرفتین  تهرانید  دکترتون کیبود

عزيزم من بيمارستان( مركز اموزش درماني) فوق تخصصي مهديه ميرم منطقه پايين تهران سمت خيابان فداييان اسلام كه طرح زوج نابارور و داره بيمارستان تميزي هست دو تا دكتر داره خانوم دكتر حيدر و خانوم دكتر زاده مدرس كه متخصص ناباروري هست و رييس بخش هم ايشونه ولي چون خيلي ادما ميان اونجا بايد ساعت ٨ يا يك به بعد ز بزنيم براي  سوالاي اورژانسي و دو تا دكتر ماما داره كه اونا جوابتو ميدن البته سرچ كني هر دوخانم زاده مدرس و حيدر دفتر هم دارن فكر كنم سمت شريعتي يكي هم دولت