من شدم 😍😍😍😍شوهرم با کسی شریک بود که از اقوام بسیار نزدیک خودش بود و ریز ریز دررحال خیانت به زندگی ما و امور مالی همسرم بود و کلا آدم فاسد و دور از اخلاق و اهل همهههه چیز بودد.ولی همسرم به شدت بهش علاقه داشت و حاضر بود جانش رو هم براش بدهد.چقققققدر سز این مرد عوضیییی و خانوادش بین منو همسرم جنگ شد !!! طوری که همسرم جتی برنج های درجه یک خونه رو براش قایمکی می برد !!! و....هرچی می گفتم داره بهت خیانت می کنه گوش نمی داد به خاطرش حتی با مادر خودش قطع رابطه و باهمه دعوا کرد .دیکه بریده بودم چون شوهرم رو داستم از دست می دادم 😔😔😔یه روز دیگه دست به دامن خدا شدم و هر زور نماز کن فیکن رو خوندم گفتم خدایا خودت کاری کن این مرد و با تمام اقوامش پاشونو از زندگیم بکش بیرون و چون خییییلی دلم شکسته بود کلا با اشک این نماز رو می خوندم 😔😔😔😔در کمال ناباوررررررری 😳😳😳😳دیدم خودشون سر یک مسئله کوچیک دعوای بدی با هم کردن و کار به دعوای ناموسی کشید چون فامیل بودن و تو این مدت تمامرازهاشون رو باهم گفته بودن و کلا همسرم نه تنها با اون مرد بلکه تمام اقوام وابسته به ایشون هم قطع رابطه کرد و برای همیشه کنار گذاست ...نمی دونم چجوری سپاسگذار خدا باشم
چون حتی مشاوره هم رفتم گفت اینها جدا نمی شن مگر با دعوای ناموسی !!! که خدا خودش درست کرد بدون اینکه کوچکترین دخالتی داشته باشم 😍