2346 مدیر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1490 عنوان تاحالاشده شوهرتونونفرین کنین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 48 پست بچه هامن وقتی باشوهرم بحثم میشه ک اذیتم میکنه وهیچ کاری نمیتونم بکنم نفرینش میکنم دست خودم نیست وقتی ازروی عصبانیت هیچ کاری ازدستم برنمیاداینجوری میشم. دلم میخادخفش کنم الان خیلی ازدستش عصبانیم.. خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است 1398/11/03 | 01:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معمارخانم عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 549 کاش یکم بیشتردقت میکردیم توانتخابامون. من بابام ادمی بودکه خیلی بهمون سخت گیری نمیکردیعنی بددل نبود. ... اره حسودی میکنن تا ما واسه خودمون برنامه داشته باشیم ولی خوبه برنامه داشتن کار خودتو بکن
2346 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1490 اره حسودی میکنن تا ما واسه خودمون برنامه داشته باشیم ولی خوبه برنامه داشتن کار خودتو بکن مطمئنم که فردانرم مغازه روبازکنم نمیزاره دیگ پاموازدرخونه بیرون بزارم. منم فردامیرم ودیگ یادگرفتم برای خاسته هام فقط بهش اهمیت بدم چون ادم لجبازیه اگ بخام باهاش لجبازی کنم بدترمیشه منم فقط بخاطراینک ب خواسته هام برسم باهاش خوب رفتارمیکنم. هرچی بهم بگه تودلم جوابشومیدم میگمم فقط خواهرات ومادرت چون سرایناحساسه. تودلم البته میگم. اون میگ من تودلم جواب میدم ومیخندم وقتی اینکارومیکنم میگ خوشت میادک میخندی نمیدونه ک صدبرابرشوب مادرشووخواهرش میگم. الان هم خواهرج ن ده اش همینجاخونه ماس. خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
معمارخانم عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 549 مطمئنم که فردانرم مغازه روبازکنم نمیزاره دیگ پاموازدرخونه بیرون بزارم. منم فردامیرم ودیگ یادگرفتم بر ... منم مثل توهم گوش میکنم رفتم مشاوره گفت تو داری باج میدی تو زندگی بهشباج گیری عاطفی رو سرچ کنمن ۱۱۰ت دادم ولی رایگان در اختیارت گذاشتم
2346 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1490 منم مثل توهم گوش میکنم رفتم مشاوره گفت تو داری باج میدی تو زندگی بهش باج گیری عاطفی رو سرچ کن من ۱ ... مرسی عزیزم. 😘 خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است