2777
2789
عنوان

تاحالاشده شوهرتونونفرین کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر روزیم که ازم حلالیت بخواد و حلالش نمی کنم😢 از روزی که به عقدش دراومدم خیلی جیگرمو سوزونده ...

منم ازاین ناراحتم که باکلی زبون ریختن خامم کردعوضی بی پدرومادر.. نمیگم دوستم نداره ولی این دوست داشتن بخوره توسرش مادرفلان کرده هرچی که لایق مادرشوخواهراشه ب من میگه. منی ک بابام ازگل نازکتربهم نگفت وحتی ی بارهم کتکم نزد. 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

والا من اینقد نفرینش میکنم هر وقت از در میره میگم اللهی بر نگردی بری زیری ترریلی اللهی تیکه تیکه بشی بعد شب میاد سر ومور وگنده یه مو هم ازش کم نشده اتفاقا خیلی هم برا سلامتیش خوبه انگار واکسنه نگین دعا کن خدا هدایتش کنه کردم نشد 

والا من اینقد نفرینش میکنم هر وقت از در میره میگم اللهی بر نگردی بری زیری ترریلی اللهی تیکه تیکه بشی ...

میفهممت

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

من هروقت اذیتم کنه بش میگم الهی بمیری وقتی میری برنگردی ازدستت راحت بشم برم شوهرکنم ب اونی که لیاقتموداشته باشه وقتی اینومیگم آتیش میگیره جیگرم خنک میشه

من هروقت اذیتم کنه بش میگم الهی بمیری وقتی میری برنگردی ازدستت راحت بشم برم شوهرکنم ب اونی که لیاقتم ...

شوهر منم همینه اینا کروکودیله پستشون هیچیشون نمیشه عدالت کجا بود

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اره بنده خدا رفت بیمارستان چند روز بستری بود منم همش دعا میکردم خوب شه

بازم خداروشکرکه خوب شدن. ولی این شوهرابه قول دوستمون انگارنفرینامون میشن دعابراشون. 

وای دقیقا منم بعد میگه تو ج ۔۔ن۔۔د۔۔۔ه۔۔ای میگم بعد طلاق میرم با یکی دیگه ج نیسم 

من شوهرم جرات نداره ازاین حرفابهم بزنه چون اگ ی باراازاین حرفابهم بزنه میدونه ک بابام وباباش میگم. وبابام بفهمه همچین حرفی بهم زده سریع طلاقموازش میگیره. من عاشق شوهرم بودم وخیلی دوسش داشتم الانم دوسش دارم ولی پشیمونم که باهاش ازدواج کردم. خدایی ازخودم تعریف نمیکنم ولی خیلی ازشوهرم سرترم. 

ببین دقیقااا منم ازش سرترم حس میکنم خامش شدم و سخت نگرفتم ازدواج کردم

کاش یکم بیشتردقت میکردیم توانتخابامون. من بابام ادمی بودکه خیلی بهمون سخت گیری نمیکردیعنی بددل نبود. منطقی بهمون توضیح میدادولی شوهرم اونطوری نیست. مغازه میوه فروشی داره خودش وبرادرش شریکن شوهرمن میره بارمیاره داداشش هم مغازه روبازمیکنه حالافردا داداشش امتحان داره نمیتونه صبح زودمغازه روبازکنه شوهرم به من میگ برودرمغازه روبازکن منم گفتم من فردابایدبرم باشگاه وکاردارم نمیتونم. اونم مث آشغالاهرچی لایق خواهرومادرخودش بودبه من گفت وگفت که دیگ نمیذارم بری باشگاه پروشدی. منم گفتم الهی که فرداک میری برنگردی که من دیگ ازدستت راحت شم که هرجا میخام برم ب اجازه تواحتیاج نداشته باشم