2777
2789
آره منم در کمال جماقت پشتش وایسادم و گفتم اینکارو نمیکنه  وبا اینکه چیزایی رو شنیدم که کسی نمی ...

نه دیگه دور از جونت / شوهرته دیگه باید طرفداریشو میکردی چاره ای نداشتی متاسفانه

نه دیگه دور از جونت / شوهرته دیگه باید طرفداریشو میکردی چاره ای نداشتی متاسفانه

آخه وقتی نیبینم اون پشتم نیست آتیش میگیرم میگم چرا من باشمولی اون با نر بودنش پشت من نباشه

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وحشتناكه🤕

آره خیلی زیاد بخصوص اگه کمک نداشته باشی دوتا بچه نق نقو داشته باشی که با هم نمیسازن وشوهرتم کارش یه جور باشه که شاید چن روز نبینی اش یعنی کلا تنهام 

گاهی از خستگی به بچه هام بدخلقی میکنم 😔😔😔

آره خیلی زیاد بخصوص اگه کمک نداشته باشی دوتا بچه نق نقو داشته باشی که با هم نمیسازن وشوهرتم کارش یه ...

خسته نباشى واقعا پس بخاطر همينه توهم اينطورى شدى حس منو دارى

NEW LIFE,,,,,,,,
آره خیلی زیاد بخصوص اگه کمک نداشته باشی دوتا بچه نق نقو داشته باشی که با هم نمیسازن وشوهرتم کارش یه ...

حالامن شوهرم باشه هم كمكم نميكنه همش ميره بيرون هى داعوا بدترميره رو اعصابم

NEW LIFE,,,,,,,,
خسته نباشى واقعا پس بخاطر همينه توهم اينطورى شدى حس منو دارى

دخترم 6 ماهش بود که فهمیدم باردارم و تا 1 سال و نه ماه شبا چشم رو هم نذاشت 

بعدشم دقیقا پسرم همینکار کرد 

الانم اصلا سازگار نیستن 

ولی عاشقشونم 

هدیه خدا بعد 8 سال چشم انتظاری

حالامن شوهرم باشه هم كمكم نميكنه همش ميره بيرون هى داعوا بدترميره رو اعصابم

اتفاقا شوهرم بگه نمیاد خونه خوشحالترم چون اگه بیاد باید به  سه تا بچه رسیدگی کنم

این هنر اصلا در من نیست  عین چوب خشکم من🤕

بابا منم اولاش اینطوری بودم باور کن انقدی ب مسخره بازی رقصیدم اما الان همه تعریف رقصمو میکنن الکی شروع کن بعد یکی دو ماه حرکات جدید خودش میاد البته من کلیپ اینا زیاد میدیدم باور کن هیچی مث رقص اندام ادمو قشنگ نمیکنه

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
آخه وقتی نیبینم اون پشتم نیست آتیش میگیرم میگم چرا من باشمولی اون با نر بودنش پشت من نباشه

بعضی ها شعورشون همینه/ شوهره منم خاله زنکه یه چیزایی تعریف میکنه اصلا لزومی نداره