آبی_کاربنی مدیر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1372 عنوان چطوری بفهمیم برای شوهرمون جذابیم یانه | مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 60 پست بچه ها شما واقعا چطوری میفهمین جذابین براش یانه من که نمیتونم تشخیص بدم درست دیروز داشتم باخودم فکر میکردم که براش جذابم مخصوصا از اون لحاظکه امشب صدای منو میشنوین از پذیراییشوهرمم اناق خوابه امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 1398/11/03 | 00:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبی_کاربنی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1372 بخدا بعضی مواقع فک میکنم افسرده شدم . همیشه بهش میگم چه انتطاری ازش دارم ها ولی فراموش میکنه من شوهرم میگه بهم بگو چی میخوای یا چرا ناراحتیولی کو گوش شنوا امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن
آبی_کاربنی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1372 خوبه که بیان فقط غر میزنن زود باش بهتر که نمیان هر کدومش یه جور رو مخه😂😂 امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن
amir697796 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 286 من شوهرم میگه بهم بگو چی میخوای یا چرا ناراحتی ولی کو گوش شنوا خوش به حالتون شوهراتون درکتون میکنن 😭😢
آبی_کاربنی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1372 بعضی وقتا خوبه ولی بعضی وقتای دیگه کلا تعطیله شوهرمن کلا تعطیله جز موقع رابطه😐😐😐 امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن
gareb عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1130 هر کدومش یه جور رو مخه😂😂 اره عزیزم چاره نیست که باید تحمل کنیم
amir697796 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 286 شوهرمن کلا تعطیله جز موقع رابطه😐😐😐 مال من اونموقع هم تعطیله کلا بالا خونش رو اجاره داده
آبی_کاربنی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1372 خوش به حالتون شوهراتون درکتون میکنن 😭😢 بابا اگه درک میکرد که وضعم این نبود گوش بده انجام نده که بدتره اگر ازم نپرسه حداقل میگم نمیدونه که من ازش چی میخوام ولی ازم میپرسه کاری نمیکنه بیشتر عصبی میشم امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن
amir697796 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 286 بابا اگه درک میکرد که وضعم این نبود گوش بده انجام نده که بدتره اگر ازم نپرسه حداقل میگم نمیدو ... هر موقع که ازت میپرسه تو هم هیچی نگو
آبی_کاربنی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1372 مال من اونموقع هم تعطیله کلا بالا خونش رو اجاره داده سلامتی شوهرای تعطیل صلواااااات😂😂😂😂 امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن
آبی_کاربنی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1372 هر موقع که ازت میپرسه تو هم هیچی نگو الان دیگه نمیگم بهش گفتم دیگه بهت نمیگم چون کاری برام نمیکنی ونم گفت باشه😐😐😐😡😡😡😡 امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن
amir697796 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 286 الان دیگه نمیگم بهش گفتم دیگه بهت نمیگم چون کاری برام نمیکنی ونم گفت باشه😐😐😐😡😡😡😡 ای نهات
gareb عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1130 مال من اونموقع هم تعطیله کلا بالا خونش رو اجاره داده خیلی سخته که
آبی_کاربنی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1372 ای نهات متوجه نشدم🙄🙄 امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن