2777
2789

بچه ها شما واقعا چطوری میفهمین جذابین براش یانه من که نمیتونم تشخیص بدم 

درست دیروز داشتم باخودم فکر میکردم که براش جذابم مخصوصا از اون لحاظ

که امشب صدای منو میشنوین از پذیرایی

شوهرمم اناق خوابه

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

😂😂😂😂😂خسته اس شاید خب

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂خسته اس شاید خب

بعداز ظهر کلا خواب بود 

شب هم ساعت ۱۰ خوابید 🙄🙄

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
شوهرمن ک کنارمه فک میکنی چیکار میکنه! پشتشو میکنه ب من و برا اینکه ناراحت نشم میگه شبت بخیر ،خوب بخ ...

حداقل اون واسه اینکه ناراحت نشی میگه شوهرمن اینم نمیگه😃

خودت خودتو چشم زدی😂

واقعا 

اخه تو ذهنم بود حتی به زبون هم نیاوردم

خب چه ربطی داره

منم الان تو پذیراییم شوهرمم تو اتاق خوابیده 

منم نمیتونم برم تو اتاق چون قرارگذاشتیم با گوشی نریم داخل اتاقمون

خب من واسه اینکه تشخیص بدم به اولین واکنشس خیلی توجه میکنم مثلا وقتی با ارایش خاصی یا لبلسی یا حرکتی میام سمتش از طرز نگاهش میفهمم خوشش اومده یانه