2777
2789
عنوان

اسهال کودک ده و نیم ماهه

2103 بازدید | 85 پست

سلام دوستان.پسرم پنج روزه اسهاله.دکترم بردم دارو داد گف چهارپنج روزه خوب میشه.ولی خوب نشده.کپسول یوموگی.ا ار اس.زینک سولفات.بدغذاهم شده افتضاح.فقط دوسداره شیر خودمو بخوره.کته ماست به زور بهش میدم فایده نداره.پوره هویج .موز.هیچکدوم فایده نداره.کسی علت اینجور اسهالو نمیدونه؟چیکار کنم؟چرا خوب نمیشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم فقط ایشالا زودتر خوب بشه 😊سیب رنده شده ،آبجوش نبات اینا که شکم رو سفت میکنه بهش بده شاید موثر باشه 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
من نمیدونم فقط ایشالا زودتر خوب بشه 😊سیب رنده شده ،آبجوش نبات اینا که شکم رو سفت میکنه بهش بده شاید ...

بدغذا شده سیب رنده شده نمیخوره‌.غذا بهش میدم همرو میریزه بیرون.یا گاهی دهنش سفت میبنده.

دختر من چند روز پیش اسهال شدید داشت، دکتر آزمایش انگل نوشت جواب آزمایش رو که گرفتم گفتن کمی عفونت دا ...

پسر منم تب نداره.اصلا بیحال هم نیست.‌بازی میکنه میخنده .اخه عفونت براچی گرفته ؟من که جایی نبردمش.عفونت از چی میاد؟

من نمیدونم فقط ایشالا زودتر خوب بشه 😊سیب رنده شده ،آبجوش نبات اینا که شکم رو سفت میکنه بهش بده شاید ...

غذا بغیر کته دیگه چی میشه ب بچه اسهالی داد؟کته نمیخوره خسته شدم😔