2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا...پسر شش ماهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 34 پست
مرخصی زایمانتو تمدید کن بیا بیرون بعدسم از ۶ماه مگه عذاخور نمیشن؟چندساعت نیستی پیشش؟حریره بادوم و فر ...

شش ساعت نیستم... سوپ نمیدونم چه مدلی درست کنم واسش

لطفا واسه سلامتی تو دلیم دعا کنید 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم گوشت و پاستا و برنج و بلغور و سیب زمینی و هوبج هر بار یه تعدادی از اینا رو بریز بپزه سوپ کن بعد بریز اسیاب کن بده بخوره اونا رو بخوره شیرخشک هم دیگه میخوره . 

اولش با مرغ و هویج و سیب زمینی و برنج براش سوپ درست کن 

بعدش کمکم موادش رو کم و زیاد کن

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
یکم گوشت و پاستا و برنج و بلغور و سیب زمینی و هوبج هر بار یه تعدادی از اینا رو بریز بپزه سوپ کن بعد ...

بلغور زوده هااا🙄😳😳😳

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

سوپ ساده بده بهش ماهیچه گوسفند رو فعلا که اولشه اندازه  نصف قوطی کبریت واسش وعده وعده کن بعد یه تیکه از اون نصف هویج نصف قاشق عذاخوری برنج نصف سیب زمینی یه پیاز کچولو بذار بمزه بعد میکس کن بخوره

میشع بگید چه غذاهایی میتونم درست کنم واسش

برات نوشتم .  این ترکیبات رو هر بار دو سه تاشو با هم بپز میشه سوپ . راحت . یا هویجو بپز پوره کن . سیب زمینیو پوره کن . بعد کم کم عدس یا ماش بزن . بزرگه بچت فرنی که چیزی نداره

نه ما میدیم جزو دستورات غذاییمونه و اتفاقا تاکید هم دارن روش

واقعا؟؟؟ دل درد نمیگیره بچه؟؟؟ دستورات غذایی کجا؟؟؟

واقعا؟؟؟ دل درد نمیگیره بچه؟؟؟ دستورات غذایی کجا؟؟؟

من ایران زندگی نمیکنم نه راستش الان بچه خودمم ۷ ماه و نیمشه و یک ماا و نیمه میدم بهش خیلز خوب سیر میشه و شب رو کلا یبار بعد ۸ ۹ ساعت بیدار میشه شیر میخوره