2777
2789
عنوان

با صدملیون کجا میشه زمین خرید؟

213 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من مشورت میخوام کنم

یک وامی داره برامون جور میشه مبلغش در حدی نیست که بشه کار بزرگی باهاش کرد از ۲۰ تا ۵۰ ملیون مبلغشه اقساطشم برای ۲۰ ملیونی ۳۸۰ تومنه و برای ۵۰ ملیونی حدود ۸۰۰ ۹۰۰

اگه ۵۰ ملیونی بخوایم بگیریم یکمی هم خودمونو بتکونیم با فروش طلا و مقداری پس اندازمون میتونبم صد ملیون جور کنیم باهاش میشه زمینی خرید؟ شمال سمت انزلی مثلا تو روستاها یا جای دیگه اون حوالی؟

یا اگه مبلغ پایینترش ۲۰ ملیونو برداریم میتونیم کابینتهای خونه رو تغییر بدیم

با این مبالغ چه کارایی میشه کرد؟ 

نه میشهماشین عوض کرد نه کاری در این حد

پیشنهاد شما چیع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا نگیر ،یا اگه گرفتی همون زمین بخر  ،کابینت و خرد خرد بزار کنار ،حیف بیست میلیون بگیری کلی قسط بدی واسه کابینت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
یا نگیر ،یا اگه گرفتی همون زمین بخر  ،کابینت و خرد خرد بزار کنار ،حیف بیست میلیون بگیری کلی قسط ...

قسطش اخه برا کابینت مبلغ زیادی نمیشه به چشم‌نمیاد ولی پنجاه ملیونی حدود یک ملیون قسطشه با این اوضاع معلوم‌نیست بعد عید تکلیف کار ما که عمرانی هستیم‌چطور میشه

وامت از کدوم بانک گرفتی.چجوریه ضامن میخواد.قسطاش خیلی خوبه بگو منم بگیرم خیلی احتیاج دارم

از طرف محل کارمون که زیر نظر یکی از بانکهاست. سه تا ضامن میخوان یا سند خونه