2777
2789
عنوان

?? تاپـیــک مــاه مبـارک رمـضــــان ??

| مشاهده متن کامل بحث + 9470 بازدید | 271 پست
فدات بشم آزاده جون ... ان شالله مفید باشه برای همه ...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوگل جونم، ممنون به خاطر تاپیک خوبت، ایشالا که همه بتونیم از اینماه عزیز بهره مند شیم، التماس دعا ، امیدوارم خدا بهترینهارو بهت بده گلم
الهى،تو را مى خوانم که بهترینها هستى،پس به بهترینهایم ، بهترینها را عطا کن
سلام سوگل سادات عزیز.مرسی از دعوتت. آفرین به تو با این تاپیک خوبت.خیلی زحمت کشیدی.
لباس راحتی ترک با قیمت فوق العادهههههههههههه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1185498&PageNumber=1 ..پارچه نمدی قیمت مناسبم دارم...... [smiley]s/sm85.gif[/smiley]رز رویایی سابق هستم.
هرچه داریم از خداست و هرچه توان داریم برای خدا باید خرج کنیم؛ با ادب خاص خود وارد این مهمانی بی‏مانند بشویم.
برای خانه همسایه ات هم چراغ آرزو کن.قطعا حوالی خانه ات روشن ترخواهد شد..
بار خدایا ... از کوی تو بیرون نرود پای خیالم .. نکند فرق به حالم .. چه برانی چه بخوانی چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی .. نه من آنم که برنجم ، نه تو آنی که برانی ..................... آپلود عکس
تو ویترین زندگی به عروسکی نگاه نکن که مال تو نیست ، چون اون فقط وسوسه ات میکنه تا اونی رو که داری از دست بدی
سوگل جان هزارتا
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....