2777
2789
عنوان

?? تاپـیــک مــاه مبـارک رمـضــــان ??

| مشاهده متن کامل بحث + 9469 بازدید | 271 پست
"ایران از امروز وارد یک دوره 30 ساله خشکسالی شد با صرفه جویی در مصرف اب کشاورزی طبیعت و اینده فرزندانمان را نجات دهیم" http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=918843&PageNumber=1 فروش اینترنتی کتاب مناسب ویژه کودکان ونوجوانان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=923585

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌سوگل‌جونم‌خوبی؟ مرسی‌دوستم‌‌‌خیلی‌خوشحالم‌که‌ماه‌رمضان‌نزدیک... انشالله‌خداقسمت‌کنه‌بتونم‌بازم‌روزه‌بگیرم....
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

آپلود عکس

خواندن این دعا در هر شب از ماه مبارک باعث آمرزیده شود گناهان چهل ساله میشود .

سیّد روایت کرده که هر که این دعا را بخواند در هر شب ماه رمضان آمرزیده شود گناهان چهل سال او:

اَللّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضانَ الَّذى اَنْزَلْتَ فیهِ الْقُرْآنَ وَافْتَرَضْتَ على عِبادِکَ فیهِ الصِّیامَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ارْزُقْنى حَجَّ بَیْتِکَ الْحَرامِ فى عامى هذا وَ فى کُلِّ عامٍ وَ اغْفِرْ لى تِلْکَ الذُّنُوبَ الْعِظامَ فَاِنَّهُ لا یَغْفِرُها غَیْرُکَ یا رَحْمنُ یا عَلاّمُ.

خدایا اى پروردگار ماه رمضان که در آن قرآن را فرستادى و بر بندگان روزه را در این ماه واجب کردى درود فرست بر محمد و آل محمد و روزیم گردان حج خانه محترم خود کعبه را در این سال و در هر سال و بیامرز برایم این گناهان بزرگ را که براستى نیامرزد آنها را جز تو اى بخشاینده و اى بسیار دانا.

منبع : مفاتیح الجنان

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

آپلود عکس توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان فواید فراوان و گوناگون روزه که یکی از ارکان عبادی دین مبین اسلام است، برهیچ کس پوشیده نیست. از آنجایی که رعایت نکات پزشکی و تغذیه ای در ماه مبارک رمضان می تواند در حفظ سلامت و فعالیت مناسب بدنی فرد روزه دار موثرتر باشد، در این مقاله سعی شده که ابتدا توصیه های همگانی تغذیه ای برای عموم مردم و سپس توصیه های اختصاصی برای افراد مبتلا به بیماری های مختلف ارائه گردد: توصیه های همگانی: 1-به جای شیرینی های تهیه شده با شکر سفید، افطار را با یک قند طبیعی از جمله خرما، کشمش و عسل آغاز کنید. به این ترتیب اشتهای شما کنترل شده و نیاز بدن به مواد قندی ساده پس از گرسنگی طولانی تامین می گردد. البته در مصرف این نوع قندها اعتدال را فراموش نکنید. 2-افطار را با صرف غذای سبک نظیر سوپ و آش (رقیق و بدون سیر و پیاز سرخ کرده) آغاز کنید و شام را ساعاتی بعد میل نمایید. مصرف همزمان افطار و شام و وارد کردن یکباره مواد غذایی حجیم و متنوع به دستگاه گوارش، مطلوب نبوده و می تواند مشکلاتی را به دنبال داشته باشد. 3-به جای آب سرد، از آب گرم استفاده کنید. 4-پر خوری در افطار وسحری هر دو مضر است و اشتها را در طول روز کاهش نمی دهد، بلکه برخلاف عقاید عوام، پرخوری در وعده سحری با افزایش انسولین خون موجب بروز سریع تر گرسنگی در روز خواهد شد. 5-خوردن سحری سبک برای افراد نرمال، به ویژه افراد چاق و خوردن سحری متعادل از نظر دریافت کالری، مواد مغذی و پروتئین برای گروه های به اصطلاح در معرض خطر توصیه می گردد. مصرف متعادل غذاهای دیرهضم از جمله حبوبات و غذاهای چرب با توجه به تخلیه دیرتر معده، گرسنگی روزانه را کاهش می دهد. 6-مصرف زیاد سبزیجات از جمله بادمجان، فلفل، غذاهای پر ادویه و شور و نیز غذاهایی چون کله پاچه و سیرابی می تواند منجر به تشنگی زیاد در طول روز شود. 7-کسانی که با توجه به نوع کار و فعالیت روزانه خود بیشتر عرق می کنند، باید نمک مصرفی خود را در افطار و سحری افزایش دهند و کسانی که از طرف پزشکان محدودیت مصرف نمک دارند، در ماه رمضان نیز باید آن را رعایت کنند. 8-از نظر تغذیه ای، روزه بی سحری به خصوص برای نوجوان در حال رشد و افراد ضعیف مانند سالمندان توصیه نمی شود. از طرف دیگر روزه داری طولانی مدت و بدون سحری می تواند در ایجاد بودی بد دهان، سردرد عضلانی، سستی و بی حالی بیش از حد موثر باشد. 9-افراد چاق باید الگوی غذایی تجویز شده توسط مشاور تغذیه را در ماه رمضان نیز رعایت کنند. مصرف غذاهای چاق کننده به ویژه غذاهای غنی شده از شکر و قندهای ساده، غذاهای سرخ کردنی و همچنین خواب زیاد در طی روز می تواند موجب افزایش وزن حتی در ماه رمضان شود. توصیه های ویژه برای افراد لاغر 1-افراد لاغر بهتر است در افطار، شام و سحری همراه با یک و یا دو میان وعده، از گروه های مختلف غذایی استفاده کنند و برای جبران کمبود ویتامین ها، مواد مغذی و نیز جلوگیری از کاهش بیشتر اشتها، از مکلمل های ویتامینی استفاده کنند. 2-از آنجایی که افراد لاغر اکثراً مستعد کم خونی هستند، لذا توصیه می شود از مصرف آب و چای زیاد در افطار و قبل از وعده غذایی پرهیز کنند و تا (2)ساعت بعد از غذا چای ننوشند. 3-افراد لاغر می توانند از مواد قندی و نیز غذای پرچرب بعد از افطار و شام استفاده کنند. توصیه های ویژه برای بیماران کم خون 1-در کسانی که سطح شاخص های خونی آن ها در مرز پایین محدوده طبیعی می باشد، کاهش دریافت مواد مغذی در ماه رمضان ممکن است میزان این شاخص ها را باز هم کاهش دهد، لذا باید به کیفیت غذای مصرفی خود در این ماه مبارک توجه بیشتری نمایند. 2-برای این افراد افزایش مصرف مواد غذایی غنی از آهن و پروتئین ها به ویژه پروتئین هایی از نوع هم (اولویت گوشت قرمز به پروتئین گیاهی) توصیه می شود. همچنین مصرف میوه های خشک به خصوص زرد آلو و تمشک و مصرف آجیل خام (مانند پسته و بادام)مفید است. 3-این افراد باید از مصرف چای تا (2)ساعت بعد از غذا به ویژه پس از مصرف مواد غذایی غنی از آهن پرهیز کنند.
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
آپلود عکس

فراز اول دعای ابوحمزه ی ثمالی

بسم الله الرحمن الرحیم

اِلهی لا تُؤَدِّبْنی بِعُقوُبَتِکَ وَلا تَمْکُرْ بی فی حیلَتِکَ

مِنْ اَینَ لِی الْخَیرُ یا رَبِّ وَلا یوُجَدُ اِلاّ مِنْ عِنْدِکَ

وَمِنْ اَینَ لِی النَّجاه وَلا تُسْتَطاعُ اِلاّ بِکَ لاَ الَّذی اَحْسَنَ اسْتَغْنی

عَنْ عَوْنِکَ وَرَحْمَتِکَ وَلاَ الَّذی اَسآءَ وَاجْتَرَءَ عَلَیکَ وَلَمْ یرْضِکَ خَرَجَ عَنْ قُدْرَتِکَ

یا رَبِّ یا رَبِّ یا رَبِّ
بگوید تا آنکه نفس قطع شود

[بِکَ] عَرَفْتُکَ وَاَنْتَ دَلَلْتَنی عَلَیکَ

وَدَعَوْتَنی اِلَیکَ وَلَوْلا اَنْتَ لَمْ اَدْرِ ما اَنْتَ اَلْحَمْدُ للهِِ الَّذی

اَدْعوُهُ فَیجیبُنی وَ اِنْ کُنْتُ بَطیـئاً حینَ یدْعوُنی وَالْحَمْدُ للهِِ الَّذی

اَسْئَلُهُ فَیعْطینی وَاِنْ کُنْتُ بَخیلاً حینَ یسْتَقْرِضُنی وَالْحَمْدُ للهِِ الَّذی

اُنادیهِ کُلَّما شِئْتُ لِحاجَتی وَاَخْلوُ بِهِ حَیثُ شِئْتُ لِسِرِّی بِغَیرِ شَفیـع فَیقْضی

لی حاجَتی اَلْحَمْدُللهِِ الَّذی لا اَدْعُو غَیرَهُ وَلَوْ دَعَوْتُ غَیرَهُ

لَمْ یسْتَجِبْ لی دُعآئی وَالْحَمْدُ للهِِ الَّذی لا اَرْجُو ...

به نام خداوند بخشاینده مهربان
خدایا مرا به مجازات و عقوبتت ادب مکن و مکر مکن به من با حیله ات ، از کجا خیری به دست آورم ای پروردگار من با اینکه خیری یافت نشود جز در پیش تو و از کجا نجاتی برایم باشد با اینکه نجاتی نتوان یافت جز به کمک تو. نه آن کس که نیکی کند بی نیاز است از کمک تو و رحمتت و نه آنکس که بد کند و دلیری بر تو کند و خوشنودی‌ات نجوید از تحت قدرت تو بیرون رود ای پروردگار من ... به‌وسیله خودت من ترا شناختم تو مرا برخود راهنمایی کردی و به‌سوی خود خواندی و اگر تو نبودی من ندانستم که تو کیستی ستایش خدایی را که می‌خوانمش و او پاسخم دهد و اگرچه وقتی می‌خواندم به‌کندی به درگاهش روم و ستایش خدایی را که می‌خواهم از او و به من عطا می‌کند و اگرچه در هنگامی که او از من چیزی قرض خواهد من بخل کنم و ستایش خدایی را که هرگاه برای حاجتی بخواهم او را ندا کنم و هر زمان بخواهم برای راز و نیاز بدون واسطه با او خلوت کنم و او حاجتم را برآورد. ستایش خدایی را که جز او کسی را نخوانم و اگر غیر او دیگری را می‌خواندم دعایم را مستجاب نمی‌کرد و ستایش خدایی را که به‌جز او امید ندارم...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

آپلود عکس

فراز دوم دعای ابو حمزه ی ثمالی

غَیرَهُ وَلَوْ رَجَوْتُ غَیرَهُ لاََخْلَفَ رَجآئی وَالْحَمْدُ للهِِ الَّذی وَکَلَنی

اِلَیهِ فَاَکْرَمَنی وَلَمْ یکِلْنی اِلَی النّاسِ فَیهینُونی وَالْحَمْدُ للهِِ الَّذی

تَحَبَّبَ اِلَی وَهُوَ غَنِی عَنّی وَالْحَمْدُ للهِِ الَّذی یحْلُمُ عَنّی حَتّی کَاَ نّی

لا ذَنْبَ لی فَرَبّی اَحْمَدُ شَیء عِنْدی وَاَحَقُّ بِحَمْدی اَللّـهُمَّ اِنّی اَجِدُ

سُبُلَ الْمَطالِبِ اِلَیکَ مُشْرَعَةً وَمَناهِلَ الرَّجآءِ اِلَیکَ مُتْرَعَةً

وَالاِْسْتِعانَةَ بِفَضْلِکَ لِمَنْ اَمَّلَکَ مُباحَةً وَاَبْوابَ الدُّعآءِ اِلَیکَ

لِلصّارِخینَ مَفْتوُحَةً وَاَعْلَمُ اَنَّکَ لِلرّاجی بِمَوْضِعِ اِجابَة وَلِلْمَلْهوُفینَ

بِمَرْصَدِ اِغاثَة وَاَنَّ فِی اللَّهْفِ اِلی جوُدِکَ وَالرِّضا بِقَضآئِکَ عِوَضاً

مِنْ مَنْعِ الْباخِلینَ وَمَنْدوُحَةً عَمّا فی اَیدِی الْمُسْتَاْثِرینَ وَاَنَّ

الرّاحِلَ اِلَیکَ قَریبُ الْمَسافَةِ وَاَنَّکَ لا تَحْتَجِبُ عَنْ خَلْقِکَ اِلاّ اَنْ

تَحْجُبَهُمُ الاَْعمالُ دوُنَکَ...

و اگر به غیر او امیدی داشتم ناامیدم می‌کرد و ستایش خدایی را که مرا به حضرت خود واگذار کرده و از این رو به من اکرام کرده و به مردم واگذارم نکرده که مرا خوارکنند و ستایش خدایی را که با من دوستی کند در صورتی که از من بی نیاز است و ستایش خدایی را که نسبت به من بردباری کند تا به جایی که گویا گناهی ندارم. پس پروردگار من ستوده‌ترین چیزها است نزد من و به ستایش من سزاوارتر است. خدایا من همه راه‌های مقاصد را به سوی تو باز می‌بینم و چشمه‌های امید را به‌سویت سرشار می‌یابم و یاری جستن به فضل تو برای آرزومندانت مباح و بی‌مانع است و درهای دعا به‌سوی تو برای فریادکنندگان باز است و به خوبی می دانم که تو برای اجابت شخص امیدوار آماده‌ای و برای فریادرسی اندوهگینان مهیای فریادرسی هستی و به‌راستی می‌دانم که در پناهندگی به جود و کرمت و خشنودی به قضا و قدرت عوضی است از جلوگیری کردن بخیلان و گشایشی است از احتیاج بدانچه در دست دنیاطلبان است و به‌راستی کوچ کننده به درگاهت راهش نزدیک است و مسلماً تو از خلق خود در حجاب نشوی مگر آنکه کردارشان میان آنها و تو حاجب شود ....

آپلود عکس

فراز سوم دعای ابو حمزه ی ثمالی

وَقَدْ قَصَدْتُ اِلَیکَ بِطَلِبَتی وَتَوَجَّهْتُ اِلَیکَ

بِحاجَتی وَجَعَلْتُ بِکَ اسْتِغاثَتی وَبِدُعآئِکَ تَوَسُّلی مِنْ غَیرِ

اسْتِحْقاِ لاِسْتِماعِکَ مِنّی وَلاَ اسْتیجاب لِعَفْوِکَ عَنّی بَلْ لِثِقَتی

بِکَرَمِکَ وَسُکوُنی اِلی صِدِِْ وَعْدِکَ وَلَجَائ اِلی الاْیمانِ

بِتَوْحیدِکَ وَیقینی بِمَعْرِفَتِکَ مِنّی اَنْ لا رَبَّ [لی] غَیرُکَ وَلا اِلـهَ اِلاّ

اَنْتَ وَحْدَکَ لا شَریکَ لَکَ اَللّـهُمَّ اَنْتَ الْقائِلُ وَقَوْلُکَ حَقٌّ وَوَعْدُکَ

صِدٌِْ وَاسْئَلوُا اللهَ مِنْ فَضْلِهِ اِنَ اللهَ کانَ بِکُمْ رَحیماً وَلَیسَ مِنْ

صِفاتِکَ یا سَیدی اَنْ تَاْمُرَ بِالسُّؤالِ وَتَمْنَعَ الْعَطِیةَ وَاَنْتَ الْمَنّانُ

بِالْعَطِیاتِ عَلی اَهْلِ مَمْلَکَتِکَ وَالْعائِدُ عَلَیهِمْ بِتَحَنُّنِ رَاْفَتِکَ اِلـهی

رَبَّیتَنی فی نِعَمِکَ وَاِحْسانِکَ صَغیراً وَنَوَّهْتَ بِاسْمی کَبیراً فَیامَنْ

رَبّانی فِی الدُّنْیا بِاِحْسانِهِ وَتَفَضُّلِهِ وَنِعَمِهِ وَاَشارَ لی فِی الاْخِرَةِ

اِلی عَفْوِهِ وَکَرَمِهِ مَعْرِفَتی یا مَوْلای دَلیلی عَلَیکَ وَحُبّی لَکَ شَفیعی

اِلَیکَ وَاَنـَا واثِقٌ مِنْ دَلیلی بِدَلالَتِکَ وَساکِنٌ مِنْ شَفیعی اِلی

شَفاعَتِکَ اَدْعوُکَ یا سَیدی بِلِسان قَدْ اَخْرَسَهُ ذَنْبُهُ رَبِّ اُناجیکَ

بِقَلْب قَدْ اَوْبَقَهُ جُرْمُهُ اَدْعوُکَ یا رَبِّ راهِباً راغِباً راجِیاً خآئِفاً اِذا

رَاَیتُ مَوْلای ذُنوُبی فَزِعْتُ وَاِذا رَاَیتُ کَرَمَکَ طَمِعْتُ فَاِنْ عَفَوْتَ

فَخَیرُ راحِم وَاِنْ عَذَّبْتَ فَغَیرُ ظالِم حُجَّتی یا اَللهُ فی جُرْاَتی عَلی

مَسْئَلَتِکَ مَعَ اِتْیانی ما تَکْرَهُ جُودُکَ وَکَرَمُکَ وَعُدَّتی فی شِدَّتی مَعَ

قِلَّةِ حَیائی رَاْفَتُکَ وَرَحْمَتُکَ وَقَدْ رَجَوْتُ اَنْ لا تَخیبَ بَینَ ذَینِ

وَذَینِ مُنْیتی فَحَقِّقْ رَجآئی وَاسْمَعْ دُعآئی یا خَیرَ مَنْ دَعاهُ داع

و من با مطلبی که دارم قصد تو را کرده با حاجت خود رو به درگاه تو آوردم و استغاثه‌ام را به درگاه تو قرار دادم و دعای تو را دست آویز خود کردم بی آنکه من استحقاق داشته باشم که تو از من بشنوی و نه مستوجب آنم که از من بگذری بلکه بدان اعتمادی که من به کرم تو دارم و آن اطمینانی که به درستی وعده‌ات دارم و به خاطر پناهندگی‌ام به ایمان و اعتقادی که بر یگانگی تو دارم و یقینی که به معرفت و شناسایی تو دارم که می‌دانم پروردگاری غیر تو نیست و معبودی جز تو وجود ندارد یگانه‌ای که شریکی برایت نیست خدایا تو فرمودی و گفتارت حق و وعده ات راست است (که فرمودی) �و درخواست کنید خدا را از فضلش که به‌راستی او به شما مهربان است� و رسم تو چنان نیست ای آقای من که دستور سوال بدهی ولی از عطا و بخشش دریغ نموده و خودداری کنی و تویی بخشاینده به عطایا بر اهل کشور خود و متوجه بدانها به مهربانی و رأفتت. خدایا مرا در خردسالی در نعمت‌ها و احسان خویش پروریدی و در بزرگی نامم را بر سر زبان‌ها بلند کردی پس ای که در دنیا مرا به احسان و فضل و نعمت‌های خود پروریدی و برای آخرتم به عفو وکرم اشارت فرمودی ای مولای من شناسایی‌ام به تو راهنمای من به‌سوی تو است و محبتی که به تو دارم شفیع من است به درگاهت و من از راهنمایی کردن این دلیلم به‌سوی تو مطمئنم و از پذیرفتن شفیعم از جانب تو آسوده خاطرم. می‌خوانمت ای آقای من به زبانی که گناه لالش کرده. پروردگارا با تو راز گویم به‌وسیله دلی که جنایت به هلاکتش کشانده می‌خوانمت. ای پروردگار من هراسان و خواهان‌و امیدوار و ترسان، ای مولای من هنگامی که گناهانم را مشاهده می‌کنم هراسان شوم و چون بزرگواری تو را بینم به طمع افتم. خدایا اگر بگذری بهترین مهرورزی و اگر عذاب کنی ستم نکرده‌ای، دلیل و بهانه من ای خدا در اینکه دلیری کنم در سوال کردن از تو با اینکه رفتارم خوشایند تو نیست همان جود و کرم تو است و ذخیره من در سختی‌ام با بی شرمی من همان رأفت و مهربانی تو است و به‌راستی امیدوارم که نومید مکنی میان این وآ‌ن آرزویم را پس امیدم را صورت عمل ده و دعایم را شنیده گیر ای بهترین کسی که خوانندگان بخوانندش

آپلود عکس فاطمه زهرا لیله قدر است حقیقت امر این است که حدیث مذکور و نظایر آن براى بیان عظمت سعه وجودى انسان و شرح صدر او است که آخذ و حامل قرآن است و اینکه انسان بالفعل همان قرآن و عرفان و برهان است . فاطمه زهرا و حوراى انسى ، مظهر نفس کل و صورت آن است ، و تنها صنع الهى بود که در کارخانه وجودى نورى حضرتش یازده انسان الهى به فعلیت که یازده قرآن ناطقه اند، صنعتگرى شده اند. فهى کشجرة طیبة اصلها ثابت و فرعها فى السماء تؤ تى اءکلها کل حین باذن ربها؛ نساؤ کم حرث لکم ؛ اءفراءیتم ما تحرثون اءانتم تزرعونه اءم نحن الزارعون ؛ هو الذى یصورکم فى الارحام کیف یشاء؛ و وصینا الانسان بوالدیه احسانا حملته اءمه کرها و وضعته کرها. آن که گفته شد فاطمه لیلة القدر است ، به حدیث از جناب سید بن طاووس در فلاح السائل در تعقیب نماز ظهر که از جناب صدیقه نقل کرده است را از فص حکمة عصمتیة فى کلمة فاطمیة مولاى مکرمم گوش جان بسپار: ثم اءعلم اءن القلب الذى هو خزینة الایات القرآنیة بحقائقها و بطونها فهو لیلة القدر، و قد قالت زجاجة الوحى و ثمرة النبوة فاطمة العارفة بالاشیاء: ((الحمد لله الذى بنعمته بلغت ما بلغت ما العلم به و العمل له و الرغبة الیه و الطاعة لامره . و الحمد لله الذى لم یجلعنى جاهدة لشى ء من کتابه و لا متحیرة فى شى ء من امره . و الحمد لله الذى هدانى الیلة القدر دینه و لم یجعلنى اءعبد شیئا غیره ... فاعمل رویتک فى قولها: ((لم یجلعنى جاهدة لشى ء من کتابه )) و قد روى عن النبى (صلى الله علیه و آله و سلم ): ((ما من حرف من حروف القرآن الا و له سبعون الف معنى )) و من الاثر المقدم من اءن ((من عرف فاطمة حق معرفتها فقد ادرک لیلة القدر.)) و کما ان درة التوحید و ودیعة المصطفى فاطمة سلام الله علیها کانت لیلة القدر و یوم الله کانت الکون الجامع و صاحب القلب ایضا لان کل انسان کامل کذلک . و الانسان انما یکون صاحب القلب اذا تجلى له الغیب و انکشف له السر و ظهرت عنده حقیقة الامر و تحقق بالانوار الالهیة و تقلب فى الاطوار الربوبیة لان المرتبة القلبیة هى الولادة الثانیة المشار الیها بقول نبى الله عیسى روح الله (علیه السلام ): ((لن یلج ملکوت السموات و الارض من لم یولد مرتین . پس بدان قلبى که گنجینه حقایق و بطون آیات قرآنى است لیلة القدر است و زجاجه وحى و ثمره نبوت ، فاطمه داناى حقایق اشیاء چنین فرمود: ستایش خداى را که به نعمت وى به شرف علم و عمل بدین پایه رسیدم و به وى رغبت کردم و طاعت امر او نمودم . ستایش خداى را که مرا منکر امرى از کتابش قرار نداده و در هیچ حقیقتى از امر کتاب مرا سرگردان ننموده است . و ستایش خداى را که مرا به دینش هدایت کرد و مرا کسى قرار نداد که غیر او را عبادت کنم ))... منبع:جلد دوم شرح دفتر دل-شارح:استاد صمدی آملی
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
آپلود عکس درک لیله القدر این فاطمه علیهما سلام است که لیله القدر یازده کلام الله ناطق است ، که امام صادق علیه السلام فرمود: کسى که حق معرفت به آن حضرت پیدا کند، یعنى به درستى او را بشناسد، لیله القدر را ادراک کرده است . ادراک شب قدر در اثر صادقى چنین آمده : هر کس فاطمه را آنگونه که سزا است بشناسد، لیله القدر را ادراک کرده است . رسول خدا (ص )فرمود: هر کس را آنگونه که حق فاطمه است بشناسد، شب قدر را ادراک کرده است و علت نامگذارى آن حضرت به فاطمه آن است که خلایق از کنه معرفت وى بریده شدند، و به کنه معرفت وى نمى رسند. از پیغمبر خدا صلى الله علیه وآله روایت شده است که : هیچ حرفى از حروف قرآن نیست مگر است که او را هفتاد هزار معنى است .و همچنین فکرت و رؤیت خود را در مفاد حدیث یاد شده در فصل دوازدهم به کار ببر که امام صادق علیه السلام فرمود: هر کس فاطمه را آنسان که حق معرفت اوست شناخت ، همانا که لیله القدر را ادراک کرده است.
سلام عزیزم...اجرت با فاطمه الزهرا...خیلی حال کردم با تاپیکت...مثل همیشه بیست بیستالتماس دعا
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲) **خـــــــــــــدایـــــــــــــا شـــــــــکــــــــــرتـــــــــــ** به امید مادر شدن تمام دوستای منتظرم >>اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
سلام ارمادا جااان فدات شم عزیزم.... به دوستات آدرس تاپیک و بده که ان شالله ماه مبارک رمضان باهم تو این تاپیک باشیم...