2777
2789

آره بخدا من که تو شهر غریبم فامیلی ندارم توی این شهر ولی همسایه هامون هیچ رغبتی نشون نمیدن برای رفت و آمد

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ناراحتم. از یه طرف دلم تنگ میشه از یه طرف می بینم میرم همش متلک میندازن همدیگه رو دست میندازن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

عزیزدل ببین هرچی تلاش کردم یه مهمونی کوچیک بگیرم مادرایناوخواهرامووزن داداشاموکنارهم جمع کنم برآوردهزینه کردم دیدم خیلی ساده هم باشه واقعادرتوانم نیست وهزینه اش زیاده برام بنابراین همون بهترهرکی بشینه خونشون

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

حالا گرونی جدا کلا فرهنگ ها داره می ره به سمت ارتباطات محدود تر و خودمونی تر و صمیمانه تر

به جای دورهمی های بزرگ تر و دائمی تر، جمع های کوچیک و دوستانه تر دارن جایگزین میشن

حالا این خودش هم جنبه مثبت داره هم جنبه منفی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خیلی بد شرایطیه خییییلی

واقعا😣

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔