2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با خواهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 34 پست
چه جوری با سیاست رفتار کنم مثلا عزیزم؟ 

مثلا مادرت گفت شوهرت دوست نداره بیاد یه بار بگو  فلانی (شوهرت) اینقدر گفت پاشو بریم خونه بابااینا دلمون واسشون تنگ شده یا مثلا بگو دلم درد میکرد حوصله م نمیکشید بیام فلانی گفت نه پاشو بریم خوب میشی

والا منم زیاد بلد نیستم عزیزم از این چیزا بگو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا مادرت گفت شوهرت دوست نداره بیاد یه بار بگو  فلانی (شوهرت) اینقدر گفت پاشو بریم خونه باباای ...

میگم کلا ازینا میگممم. وای اثر نداره. میگم بدتر هم میشه والا

از خوبی چه بدی دیدی، که بدی را به خود پسندیدی
شاید حسودی میکنن به اینکه دخترشون از پیششون رفته اینطوری نیست ؟

مادر و پدرم؟ والا نمیدونم. اخه اونا به فکر من نیستن که من ناراحت میشم از رفتارشون.؟ خودشون فقط مهم هستن؟ 

مادر و پدرم؟ والا نمیدونم. اخه اونا به فکر من نیستن که من ناراحت میشم از رفتارشون.؟ خودشون فقط مهم ه ...

اره بعضی پدر مادرا خودخواهن مثلا دیدی مادرشوهر پسرشو زن میده بیشتر میچسبه به پسرش و عروسشو اذیت میکنه این برعکسه

پدر مادرت به شوهرت حسودی میکنن که دخترشونو برده 

البته شایدا اخه چون میگی اون صحبتارو میگم بدتر میکنن از این نظر میگم 

اره بعضی پدر مادرا خودخواهن مثلا دیدی مادرشوهر پسرشو زن میده بیشتر میچسبه به پسرش و عروسشو اذیت میکن ...

اره عزیزم شاید ولی حسه بدیه خیلی

عزیزم شاید خواهرت با شوهرش مشکلی دارن که پدر ومادرت بیشتر با اون دامادشون کنار میان تا با همسر خودت.صحبتارو خوندم زیاد حرکاتشون نرمال نیست اخه پدر و مادر که بین بچه ها فرق نمیزارن

عزیزم شاید خواهرت با شوهرش مشکلی دارن که پدر ومادرت بیشتر با اون دامادشون کنار میان تا با همسر خودت. ...

عزیزم مشکلی ندارن. شوهرش تنبل هست یه کم ولی مشکل خاصی ندارن.والا نمیدونم. مادر پدرم زرنگیای خواهرم رو متوجه نمیشن

عزیزم مشکلی ندارن. شوهرش تنبل هست یه کم ولی مشکل خاصی ندارن.والا نمیدونم. مادر پدرم زرنگیای خواهرم ر ...

عزیزم ما جزئیات کارای خواهرتو نمیدونیم و سخته راهنمایی کنیم ب نظر من کاراشو بگو که همه با هم یه نظری بدیم که کاراش خنثی بشه انشالله

عزیزم ما جزئیات کارای خواهرتو نمیدونیم و سخته راهنمایی کنیم ب نظر من کاراشو بگو که همه با هم ...

عزیزم اینقدر ریز و زیاده که نمیتونم بنویسممم.