خانومای عزیز با سیاست لطفا راهنماییم بفرمایین چیکار کنم واقعا ناراحتم.
دوستای گلم من یه خواهر دارم از خودم سه سال بزرگتره من زودتر از خواهرم ازدواج کردم. الان هم خدا بهم دختره نازم رو داده. خدا رو شکر خیلی از زندگیم راضی هستم. از همسرم. از خانواده ی همسرم. ولی خواهرن بعضی وقت ها یه کار هایی میکنه که من میمونم چه کنم. نمیدونم چرا اینکارو میکنه. من همسرم و خانواده اش بسیار انسان های شریفی هستن بسیار با فهمن. پدر و مادر خودم هم اینو میدونن و دوسشون دارن اونارو. ولی خواهرم زیر زیرکی یه کارایی میکنه که من فکر میکنم پدر و مادرم یه جوری شدن نسبت به همسرم. همه اش داره یه کاری میکنه که ما ازشون دور شیم. خیلی رو پدر و مادرم تاثیر گذاشته. من نمیدونم چیکار کنم. از طرفی میگم ول کن باباجان تو که خودت میدونی اونا چه ادمای خوبین دیگه چرا واست مهمه ولی بعد که مامان بابام میان میگم اخه چرا خواهرم اینکارا رو میکنه. مثلا خودش از وقتی ازدواج کرده یه شب هم نیومده خونه پدر و مادرم بخوابه شب و بمونه با شوهرش ولی من خیلی حواسم هست که تنها نذارم مادر و پدرم رو ولی باز مادر و پدرم از من توقع بیشتر دارن تا اون. خانواده ی شوهرم خیلی موبادی اداب هستن ولی خواهرم باز یه جوری نشون میده که همه کیز بر عکس میشه. من چیکار کنم؟