2777
2789
عنوان

بیایین بگین با دلتنگیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 49 پست
اگه هردو تون کاملا راضی بودین دیگه سن مشکلی نداره ک 

ترس از این بود که مبادا فردا روز تو زندگی بگه اشتباه کردم.نمیتوونستم تو خودم حل چون خودشم گاهی میگف که میترسم فردا روز دچار مشکل بشیم

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
دقیقا منم این مشکل داشتم البته ۴ سال .ولی بنظرم کار عاقلانه ای کردم اما هنوز نتونستم فراموشش کنم

فراموشی سخته برا من که خیلی سخت میگذره روزام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم منو انقد اذیت کرد  انقد بی محلی کرد  منم تموم کردم باهاش  حالم واقعا بده دارم ...

الهی عزیزم خدا به دلت آرامش بده😕

وا ۶ سال ک زیاد نیست الان دیگه عادیه ما خیلی بیشترشو داریم زیاد میبینیم

نمیدونم واقعا نتوونستم کنار بیام باهاش

بعضی تصمیما عاقلانن .‌ ولی دِل با مسائل عقلی آبش تو یه جوب نمیره

دقیقا کاش خدا کاری میکرد😔

خوب خودت اشتباه کردی...باید میذاشتی بیاد خواستگاری بعد ببینی چی میشه....حالا معلومه که سخته....من تو ...

نه اصلا و به هیچ عنوان نمیخوام با کسی دیگه وارد رابطه بشم چون نه دلم میخواد و نه حوصلش دارم

ترس از این بود که مبادا فردا روز تو زندگی بگه اشتباه کردم.نمیتوونستم تو خودم حل چون خودشم گاهی میگف ...

آها پس خودشم می‌ترسید پس خییییییییلی خییییییلی کار خوبی کردی میگذره این روزام 😊

کات کردی پسره نظرش چی بود مخالفت نکرد یعنی تلاشی نمیکنه کلا نظرتو عوض کنه  هرچند تصمیمت بنظرم د ...

چرا هر موقع اگه مقصر من بودم تلاش میکرد که برگردم دفعه اخری هم خیلی تلاش کرد ولی دید خیلی مصمم قبول کرد

آها پس خودشم می‌ترسید پس خییییییییلی خییییییلی کار خوبی کردی میگذره این روزام 😊

خدا کنه زود بگذره

چرا هر موقع اگه مقصر من بودم تلاش میکرد که برگردم دفعه اخری هم خیلی تلاش کرد ولی دید خیلی مصمم قبول ...

خب کار درستی کردی،اگه واقعا میخوای فراموشش کنی دیگه بهش فکر نکن موقعیت های بهتری روبروت قرار میگیره مطمئن باش خودتو سرگرم کن این روزا راحتتر برات بگذره

خب کار درستی کردی،اگه واقعا میخوای فراموشش کنی دیگه بهش فکر نکن موقعیت های بهتری روبروت قرار میگیره ...

ان شاء الله لطفا دعام کنید