2777
2789
عنوان

از معجزه زندگیتون میگید

270 بازدید | 23 پست

سلام،یکم از وقتا بگید ک اونقدر در خونه خدارو زدید....خسته شدید ...اقا شیطونه هم وسوسه کرده بیخیال شید...خدا حاجت شما رو بده نیست..

بعد چی شد،قبل رسیدن چ حسی داشتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرسیدیم معجزه کدومه😕 پشت پا نزنه معجزه نخاستیم

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰

من شوهرم شیشه میکشید توهم زده بود من زن بدی هستم دوراز جون زنا میکنم این خلاصه ابرو برام نذاشت ولی من تو تمام اون لحظه ها فقط خدا صدا میکردم اخر سرم خدا نجاتم داد همه فهمیدن من بیگناهم آقا شیشه می زده توهم میزده

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

من نمیدونم میشه گف معجزه ولی اومدم قران بخونم ماه رمضان سحری

برای اینک چراغو روشن نکنم چراغ خوابو خواستم روشن کنم از قضا پاره بود سیمش و منو برق گرفت کسی نبود نجاتم بده احساس کردم ی نفر اومد سیمو از دستم کشید و نجاتم داد

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
توضیح

امروز شوهرم خیلی ناراحت بود یه پولی احتیاج داشتیم خیلی ناراحت بود هرچی دلداریش دادم تاثیر نداشت یهویی پیام اومد از سرکارش بود یه تومن اومده بود رو حسابش. اینقد دوق کردیم که نگو