2777
2789

من فعلا نی نی ندارم ولی پسرای خواهرم کوچولو که بودن بامزه حرف میزدن مثلا به دوچرخه میگفت میخرچه به گوشت پخته میگفت گوشت نپزیده به اسم پریا میگفت پاتیارا😄به چلو خورش میگفت چلو خروس یه نوار از صدای ظبط شده اون موقع هاشون دارم الان پسر خواهرم ۱۶ سالشه میخام وقتی زن گرفت صدای ظبط شدشو بدم خانمش حس خوبیه😁

عشق مثل یک شیشه انگور کنار افتادست که اگر کهنه شود مست ترت خواهد کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من اولین کلمه ای که گفت ماما بود بعد پدرشوهرم حرص میخورد نکبت هی به بچه میگفت بگو باااابااا قربون پسرم برم میگفت ماااامااا آی حرص میخوردا

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
پسر من اولین کلمه ای که گفت ماما بود بعد پدرشوهرم حرص میخورد نکبت هی به بچه میگفت بگو باااابااا قربو ...

عزیزم خدا حفظش کنه کوچولوت

عشق مثل یک شیشه انگور کنار افتادست که اگر کهنه شود مست ترت خواهد کرد...

من بچه ندارم ولی برادر زادم  اسم خاله و دایی  عمه و عموهاش  رو نمیتونه بگه فقط اسم منو میگه😍😍😍 البته عمه هم میگه ولی اسم منو فقط میتونه بگه😍

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲