2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@تیادا  

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

اجازه هست منم خوابمو بعد شما بگم استارتر ؟!  دوستان تعبیر کنن

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

من میگیرم ۱۰ میلیون میشه تازه کارت سوختتم باید بدی بهم😁

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بعد نماز صبح خوابیدم....

فقط یادم میاد ک انگشت اشاره فک کنم دست راستم بود ک بریده شده بود....البته کامل ن...در ظاهر سالم بود،درد ن اشت...خونم نبود

پوستش بریده بود....وقتی بلند کردم دیدم انگار از تو هم استخوان و هم رگ و اعصابم بریده شده بودن...در کمال تعجب دیدم  حرکت میدادم...کاملا عادی

یکی گفت من فلان بیمارستان هستم بیا درستش کنیم...

منم همش میگفتم میبرم ی اقایی هست اون درست کنه...(اسم اوت اقا رو تو سایت ننوشتم )

بگو عزیزم

خواب دیدم با هواپیما دارم میرم مشهد تنهای تنها هواپیما سقوط میکنه و تنها کسی ک زنده مونده منم و بابا ب ان مناسب یه مهمونی خیلی بزرگ گرفته و همه دعوتن وسط سفره تو دیس های بزرگ گوشت های خیلی گنده بود ک وختی از گوشتا میخوردم انگار توش خرده شیشه داشت 

خیلی خوشحال بودیم ک زنده موندم 

ممنون میشم تعبیرشو بگید

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

ببخشید استارتر عزیزم😚

خواب دیدم با هواپیما دارم میرم مشهد تنهای تنها هواپیما سقوط میکنه و تنها کسی ک زنده مونده منم و بابا ...

سقوط هواپیما رو ندیدم فقط فهمیدم تنها کسی ک از هواپیما زنده بیرون اومده منم