2777
2789

قشنگه ب دل خودت ببین چیه 

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتو کتیه

برای عید مناسبه 

قشنگه من از سادگی خوشم میاد

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
صندلی خوش رنگه به رنگه مامتو میاد،هرجا میری،صندلیرو هم ببری سختته هااااا،از ما گفتن😂😂

😂😂😂

توی حیوونا از راسو خیلی خوشم میاد تنها واکنشش به رفتار و حرفای دیگران فقط اینه که بچوسه و بره🤣🤣🤣
خوشگله منم برا عید میخوا تیپ خانومانه بزنم یچیزی تو این مایع ها میخوا بگیرم

تو جامد بگیر بیشتر بهت میاد 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

قيمتش خيلي خوبه تو تن خوبه ولي من خودم كتي نميتونم بپوشم عادت ندارم ولي قيمتش خيلي خوبه اگه خوشت اومده بخرش

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘