2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یه دکتر برو نوع پوستت رو تشخیص بده بعد کرم و ماسک و ...رو براساس نوع پوستت بگیر هرشب حتما یه بار صورت با ژل و اب گرم بشور نرم کننده بزن و دور چشم  صبح هم یه بار بشور و نرم کننده بزن و ضد افتاب هفته ای سه بار هم ماسک تقویت کننده و ابرسان و مرطوب کننده بزن و هفته ای یه بار اسکراب استفاده کن اب و سبزی و میوه زیاد بخور و نمک و شیرینی هم کم مصرف کن و اگه یبوست داری حتما برطرف کن قرص های ویتامین و مکمل هم مصرف کن

اول یه دکتر برو نوع پوستت رو تشخیص بده بعد کرم و ماسک و ...رو براساس نوع پوستت بگیر هرشب حتما یه بار ...

نمیدونم چ مارکایی استفاده کنم ک خوب باشه الان ژل شستشوی سینره دارم خوبه بد نیست تونر اینا نمیدونم چ مارکی استفاده کنم یا کرم دور چشم

خب سن و نوع پوستتونم بگین

عسلم من پوستم چربه واسه همين نسبت به بقيه سخت تر 

باید روزی دو بار با شویندہ مناسب بشورم 

ھفته ٣ بار اسکراب کنم 

از استیک درخت چای و لینو واسه جای جوش استفادہ می کنم 

کرم مرطوب کنددہ بعد از شست و شو 

کسایی که پوستشون چربه بايد لوازم آرایشی استفادہ کنن که زیاد چرب نباشن چون اونجوری باعث جوش میشه

Ye donyaye por az Gilas O Totfarangi🍓🍓🍒🍒