2777
2789
عنوان

کنسرت مهراد جم

371 بازدید | 9 پست

جمعه شب تالار شهر کیش کیا بلیط دارن؟ بچه دارین؟ 

من خریداری کردم برای خودمو همسرم بچه دوسالمم همرامونه. حالا که خریدم تو قانونا نوشته بچه زیر 8 سال ممانعت میشه. زنگ زدیم میگن ایرادی نداره. باز خود حراست اونجا میگن نه نمیشه. موندم واقعا خب مگه میشه 3000 نفر بچه نیارن؟ .

کجا بزارن بچه هاشونو.موندم واقعا میترسم گیر بدن آخرم نشه بریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم پشیمون شدم بهنام بانی ابراهیم‌زاده هم داشتن گفتم کنسرت اولشه لابد میترکونه ولی اکثرا ناراضی ...

عشقه که محسن ابراهیم زاده، کنسرتاش خیلی طرفدار داره.

گرشا رضایی هم برو ، اونم عالیه صداش

عشقه که محسن ابراهیم زاده، کنسرتاش خیلی طرفدار داره. گرشا رضایی هم برو ، اونم عالیه صداش

آره پشیمون شدم. دقیقا روزی که شبش کنسرت داش رسیدیم با اینکه ابراهیم زاده رفته بودم ولی فک کنم بازم ارزش رفتن داش 

ما آخه مشهدیم  کنسرت که تعطییلل 

معمولا شمال که میریم سعی می‌کنیم تایمی بریم که کنسرت 

باشه

آرش و مسیح خوب بودن. 

عشقه که محسن ابراهیم زاده، کنسرتاش خیلی طرفدار داره. گرشا رضایی هم برو ، اونم عالیه صداش

گرشا رضایی از چه نظر خوب بود کنسرتش؟؟؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
این تاپیکتون رو الان دیدم   چه حسی داری الان که رفتی اولین و تنها کنسرت مهراد جم تو ایران؟؟ &n ...

عنوان تاپیکمو دیدم تعجب کردم  

حس خیلی مزخرفی بود بعد کنسرتش فقط رفتیم جیغا و نعره شنیدیم  

ولی الان حس غروور دارم حالا که فک میکنم اونم خواننده اونور ابی